Netflix and Chill: Disse romantiske serier, ser jeg!

1
3464
Romantiske serier

Kære Læsere!

Der er blevet anmeldt rigeligt med film for tiden. Derfor synes jeg, at det er på tide at skifte fokus en smule. Da Netflix bugner af lækre serier, synes jeg, at det er på sin plads at tage fat i serie-fronten istedet for. Der er super mange kategorier, når det kommer til serier, så jeg vil starte i den bløde ende, siden det er lidt tid siden, at jeg tog fat på romantikken i kategorien Netflix and Chill.

Serier – hvad er det lige, de kan?

Først og fremmest: Serier er (generelt) super gode fordi du ved hvad du får. Sådan er det ikke altid med film. Jeg har selv følelsen af, at når jeg går igang med en film, så har jeg høje forventninger til en fantastisk oplevelse. Det er lørdag, der er indkøbt snacks og man ligger godt under dynen. Så er der ikke noget værre end at spilde aftenen på at bruge to timer på en skodfilm, som du slet ikke kan se meningen eller idéen i.

Nej, med en serie, der ved du hvad du får, og du er ikke tvunget til at se med to timer af gangen. Du kan nemlig selv bestemme, hvor mange afsnit du vil se. Måske vil du bare se et enkelt afsnit eller også kan du ikke styre dig og tager et helt marathon. Bare du ikke bliver lige så afhængig, som kvinden herunder!

Romantiske serier sætter gang i et helt univers!

De romantiske serier, synes jeg, sætter gang i et univers, som du har lyst til at blive en del af. Det er faktisk tæt på, at du føler, du bruger tid med dine veninder, fordi du lærer karakterne i serierne at kende på en helt anden måde end du gør i en film. I de romantiske serier, får du også favorit-par, og det er disse, som du hepper på, imens du håber på at dine hade-personer ikke får alt for meget opmærksomhed. I mine unge år, husker jeg, at jeg for eksempel heppede på Brenda og Dylan i Beverly Hills, imens jeg ikke kunne udstå, at Kelly skulle ind i billedet og skabe intriger. Sådan havde jeg det på samme måde i Dawsons Creek, hvor jeg virkelig hadede Dawson med sit fedtede smørhår, imens jeg heppede på Pacey og Joey.

Disse tre serier, vil jeg anbefale, hvis du vil igang med at se romantiske serier denne lørdag

Hart of Dixie

Jeg fik selv anbefalet denne serie af en af mine veninder. Og den bedste anbefaling er altid, når en i din inderkreds, kan anbefale noget. Serien “Hart of Dixie” handler om Zoe, som flytter til en provinsby efter hun er færdigudlært som læge. Det er meget imod hendes høje ambitioner at skulle flytte ud på landet, og derfor er hun negativt indstillet allerede fra første dag. Dog ændrer det hele sig, da hun begynder at finde meningen i tilværelsen ude midt i ingenting og på samme tid møder to lækre mænd, som begge viser interesse i hende. Mere vil jeg ikke afsløre. Dog skal du forberede dig på et ægte “Dylan eller Brandon” dilemma: Den gode fyr eller Mr. Bad-Boy. Jeg ved godt, hvem jeg er fan af i netop denne serie. Skynd dig at komme igang. Der er en del sæsoner og afsnit, som venter på dig.

True Blod (og Vampire Diaries) 

True Blod og Vampire Diaries er selvfølgelig ikke samme serie. Men alligevel er det som om, at så længe der er vampyrer med, så oser det af kærlighed, mystik og sex. Og vi ved allesammen, at det selvfølgelig er Twillight, som har sat gang i hele denne bølge, selvom jeg fornemmer, at vampyrer er lidt på vej ud igen. Eller er det bare mig?

True Blood har den uskyldige, men alligevel eventyrlystne, Sookie som omdrejningspunkt. Det er hendes liv i den lille by, Bon Temps, som bliver beskrevet og heraf møder du som seer den ene vampyr efter den anden. Serien giver et godt billede af, hvordan vampyrer og mennesker lever side om side med hinanden (altså i en fiktiv verden) og at kærligheden ikke er nem, når det er farligt at forelske sig. Der opstår nemlig hurtigt sød musik mellem Sookie og vampyren Bill Compton. Og bare rolig, tror du det stopper der med hede affære, så har du ikke forventet nok af denne serie. Du får næsten porno og intriger serveret på stribe. Så gå bare i krig. Det er nemlig romantik og lyst, som driver denne serie frem og har gjort den super populær. Læs meget mere om serien lige her. 

Castle

Denne serie er en anelse mindre romantisk, om man vil, end de to ovenstående. Men alligevel kan serier med et enkelt skuespillerpar, som løber lidt frem og tilbage efter hinanden, også noget helt særligt. Sådan er det for eksempel også i serien “Bones”. I denne serie møder du mordefterforskeren Kate og kriminalforfatteren Castle (deraf navnet på serien). Sammen skal de opklare en række mord, som minder om det, Castle skriver om i sine bøger. Deraf må gerningsmanden nemlig være en Castle-fan. Serien fokuserer derudover på detektivarbejdet som Castle og Beckett udfører, samt relationen dem imellem. Man får også lov at følge Castles mor, som er skuespiller og bor hos ham, og hans teenagedatter. Deres hverdagsagtige bekymring giver ofte en ledetråd når Castle og Beckett har svært ved at løse et fald, eller når de tror at have løst det.

https://www.youtube.com/watch?v=9_LgMYu-gm4

God serielørdag // Miss Grey Redaktøren

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here