Filmporno

udgivet:

Når én øl bliver til 50 og festen går amok

Du kender sikkert det med, at du sidder helt umotiveret efter en meget lang og hård dag, og bare gerne vil læne dig tilbage og nyde en enkelt iskold øl i gode venners lag? Men som du sidder der, og din første øl når bunden, så smager den bare af en til. De bedste fester opstår altid når man mindst venter det og sådan en aften havde jeg i tirsdags.

Jeg havde været oppe og træne, var helt svedig og havde ikke nået hverken at tage et bad eller proppe noget make-up i hovedet, før jeg skulle på arbejde og før de første medarbejdere dukkede op. Sådan er det nogle gange, man kan ikke altid nå det hele. Desværre kørte vagten ikke helt på skinner og jeg valgte derfor at lukke ned lidt før og byde mit folk på øller, bare en enkelt selvfølgelig.

En enkelt øl bliver næsten altid til flere

Som du sikkert godt kan gætte, så bliver en enkelt aldrig bare til en enkelt. Den ene øl begynder stille at tage den anden og inden længe opdagede jeg, hvor natten var i gang med at føre mig hen. For ikke at vælte hele min afdeling, valgte vi derfor at tage festen videre til en af mine medarbejderes lejlighed.

Her blev der ellers bare fyldt op på bordet med diverse flasker og dødsdrukken kunne begynde. Der sad jeg så i mit joggingtøj og gav den gas. Men som du nok kan gætte, så sluttede aftenen selvfølgelig ikke der. Festen blev vildere og vildere, flere folk kom til, vi dansede rundt som sindssyge, sang med på musikken og følte os frie og pludselig var min kollegas lejlighed omdannet til druk og hor i et.

Nogle af de fyre, som var med, er normalt ikke typer, som jeg omgås med. De var indbegrebet af Bad Boys, som lever livet på kanten, men af en eller anden grund, så var det faktisk bare enormt befriende at befinde sig midt i denne brogede flok af forskellige mennesker. Jeg kunne opføre mig helt som jeg ville uden at skulle have ansvar for andre end mig selv og bare slå min hjerne fra. Alle omkring mig havde en kæmpe fest, og ikke for at være hellig, så tror jeg, at jeg var en af dem som opførte mig pænest og især når vi taler seksuelt samvær. Hvad jeg kunne se, så gik det vildt for sig på den front.

Folk lå i hjørnerne og kyssede eller tog på hinanden, silikonebrysterne dansede nøgne rundt omkring i lokalet, folk gav hinanden lapdance, røg vandpibe og Bad Boys manipulerede og charmerede alt hvad der end måtte have en puls omkring dem. For at være helt ærlig, så var det ét stort kaos, men jeg nød det i fulde drag og kunne mærke at det lige netop var sådan en fest, som jeg havde behov for at være en del af.  Jeg blev endda kørt hjem bag på en knallert og det siger lidt om, hvordan det hele udviklede sig.

Normalt går jeg faktisk ikke så meget i byen, men når det skal være, så skal det være. Jeg går rundt i min hverdag og er både ansvarlig og fornuftig, men af og til skal jeg også give slip og lade mig rive med. Det skal vi alle i ny og næ synes jeg. Den aften var jeg 16 igen og jeg nød det.

God weekend til jer alle. Skriv hvis der opstår gode historier i den mørke nat: ml@missgrey.dk Mange kys fra Miss Lara.

Se Også