Miss MILF

udgivet:

Velkommen til vilde Miss MILF!

Kære læsere af Miss Grey!

Du har nu chancen for at følge med i endnu en bloggers sexede, fantastiske, kedelige, tåkrummende, akavede, intense sex- og samliv: nemlig mit, Miss MILF.
Jeg vil servere indlæg fyldt med indhold omkring det at være en enlig, studerende mor i tyverne, og stadig få sex og kærlighed til at fungere. Kan du ikke identificere dig med det at være mor, ung – eller begge dele – lover jeg dig, at der stadig vil være en masse at læse, som du ikke vil gå glip af. Jeg har på trods af mine unge år prøvet en del, og jeg er bestemt ikke færdig. Dog ved jeg også at sex ikke bare automatisk altid fungerer. Jeg har haft sex så intens, at jeg følte det helt ind i sjælen, men jeg har også haft sex, hvor jeg faldt i søvn.
Sex er ikke altid lige spændende, eller måske er lysten der bare ikke rigtigt. Måske er man ikke lige gode venner med spejlbilledet, måske har udmattelsen indhentet en (for 10. dag i træk)… Eller måske er der bare ét eller andet, som ikke fungerer eller føles, som det skal. Men i sidste ende er god sex og intimitet altså bare HELT fantastisk og uundværligt – jeg vil i hvert fald ikke undvære det, og det er jeg sikker på, at du heller ikke vil!

Jeg glæder mig til at rive dig med ind på første række, når jeg fortæller om mine inderste følelser og oplevelser


Jeg har ingen intentioner om, at kede mig mere end højest nødvendigt. Og slet ikke i mit sexliv! Jeg gider ikke spilde min tid med mænd, som enten er egoistiske, eller hvor kemien ikke er der.
Eller, det er i hvert fald det, jeg altid har sagt mig selv…..


For hvad er der egentligt, med ham Mr. Picture Perfect? Hvorfor er vi ikke kærester, når han tilsyneladende er den perfekte mand for mig? Eller Mr. Tough Love…. ham kommer I til at høre en del om. Ham, som jeg var overbevist om, var min store kærlighed – på trods af en masse ballade med andre kvinder, alkohol, dominans (også udenfor soveværelset) og kæmpe skænderier.

Og hvordan får man egentligt det med kærlighed og sex til at fungere, når man er full-time mor (og har et barn som braser ind, whenever it likes), og har en masse ansvar og pligter som skal udføres?

Miss MILF har bekræftelsessyge

Når man har daddy-issues og bekræftelsessyge

Jeg er langt fra perfekt, og det vil også skinne igennem i mine indlæg. Jeg ved, at jeg er en god mor, en god kæreste (når jeg altså har en kæreste), en meget empatisk person, you name it…
Men jeg er blot et menneske.


Jeg vil derfor også servere rå, ærlige indlæg til dig. Jeg tror på at gode indlæg, kræver ærlige historier og fortællinger.

Derfor vil du måske med tiden kunne fornemme mine “daddy-issues”; for hvordan skinner det igennem i mit voksne (seksuelle) liv, når min far er, og altid har været fraværende?

Ligemeget hvad, så insisterer jeg på fantastisk, vild, spændende og udfordrende sex. Og jeg gør altid mit for, at få det til at lykkes.

Jeg glæder mig til at kunne inspirere dig, chokere dig, og hive dig med ind i mit seksuelle univers fuld af kærlighed, dominans, pinlige oplevelser og vilde orgasmer.

Det bliver IKKE kedeligt!

XOXO Miss MILF

Har I tanker, kommentarer eller spørgsmål og ikke vil skrive i kommentarfeltet, er I mere end velkomne til at kontakte mig på: mm@missgrey.dk 

Se Også