Miss Singlelicious

udgivet:

Miss Singlelicious: Min kollega og jeg er matchet på Tinder

Kender I det? Man finder en fyr på Tinder, som man kender – en kollega, bekendt, gammel skolekammerat…

Jeg kan aldrig finde ud af, om jeg skal Like eller ej. Det behøver ikke engang være fordi jeg ’kunne’ personen, men man er vel nysgerrig – om han har Liket mig.

Men hvad så hvis han har Liket mig? – og vi matcher!? Så står jeg jo i lige så stor vildrede – er det så fordi han vil noget med mig, eller var han også bare nysgerrig, og vil jeg i det hele taget noget med ham, eller var jeg bare nysgerrig? I teorien er der jo heller ingen steder skrevet, at man kun kan Like folk på Tinder, man vil date eller “sexe” med. Man kan jo godt Like en bekendt af ren og skær høflighed, kan man ikke?

What to do…

Min kollega og jeg sad en aften på jobbet og snakkede om dit og dat, og kom så også ind på Tinder, hvortil han siger, at det er da pudsigt han aldrig har set mig derinde. For det ville han bestemt have bemærket, også selvom det havde været før vi blev kollegaer. (Det var da en kompliment, var det ikke?)

Hvad sker der samme aften, da jeg kommer hjem fra job? Kollegaen popper selvfølgelig frem på Tinderskærmen – what to do?

Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg ville, så jeg lukkede app’en ned og op igen, og væk var han. Men så havde jeg jo ikke sagt nej, jeg havde bare købt mig lidt tid, til næste gang han dukkede op.

Så der match!

Et par uger efter, da kollegaen og jeg endelig havde vagt igen, ja, for nu ville jeg jo finde ud af om jeg kunne ham eller ej. Så siger han som det første da vi ses; nu er du endelig dukket op på min Tinder. (…endelig, nå nå 😉 )

Samme aften dukker han op på min skærm igen, og nu ved jeg jo, at han har set mig, så jeg Liker sku – og så er der match, men hvad så nu?

Tinder – dating eller sex?

Normalt er jeg lige på og hårdt, og tager gerne initiativet, men når det lige er en kollega, så gør det mig lidt forsigtig – vi skal jo trods alt arbejde sammen.

Og hvad er der med Tinder, og hvad er Tinder?

Jeg vil jo personligt mene det ikke er en dating-app, for hvor står dette? Egentligt er det jo bare en livsstils-app, hvor man kan udvide sit sociale netværk. Der er bare mange folk, der har døbt det til en dating-app, og bliver så slemt skuffet når folk ikke vil noget seriøst, men for god’s sake – der er flammer i symbolet og ikke hjerter.

LÆS OGSÅ: Hvem er Miss Singlelicious?

Jeg mener personligt det er en ’Hey, how are you doing’-app, og derfor kræver det også lige en ekstra gennemtænkning inden jeg kaster mig ud i ting med f.eks. en kollega.

Klare retningslinjer

Hvorfor er det, at det så ofte går galt på Tinder for folk? Det er jo netop fordi der ikke er klare retningslinjer om, hvad man bruger Tinder til. Krisen ved Tinder opstår ved mangel på kommunikation, ligesom så mange andre kriser.

Hvis man ikke kommunikerer ud, hvad man vil på dette forum, så er det ikke givet, at man er på samme bølgelængde som sit match, og så kommer skuffelserne.

PS. Til de nysgerrige – selvfølgelig endte det med at kollegaen og jeg fulgtes hjem efter næste vagt 😉 😉 😉

Se Også