Miss Singlelicious

udgivet:

Miss Singlelicious: Det forbudte ER bare sjovere!

Hvorfor er det altid sådan? Når tingene skal være hemmelige eller er lidt forbudte, så er det bare dét mere spændende og sjovt.

Nu for eksempel ham kollegaen jeg matchede med på Tinder – det er bare så frækt at gå og kigge på hinanden og blinke lidt til hinanden, når vi er på job. Det at jeg ved ingen af de andre kollegaer ved noget, og heller ikke må/skal vide det. Det tænder bare ekstra, eller er det kun mig, der har det sådan?

Det forbudte er bare sjovere

Det forbudte ER bare sjovere!

Hvem siger det skal være kedeligt at gå på arbejde?

Jeg synes arbejdsdagen bliver meget sjovere ved at gå og fantasere lidt om, hvad han har under blusen og bukserne, og hvad jeg kunne tænke mig at gøre ved ham.

Fantasere om, hvor det kunne være frækt lige at kysse i det skjulte på jobbet, eller hvor det kunne være frækt lige at lade hænderne eller mundene lege eller blive ’taget’ henne. Og så lige skrive det til ham – selvfølgelig, og se ham læse beskeden og hans reaktion – åh, jeg elsker det 😀

Professionel indeed

Jeg er selvfølgelig professionel når jeg er på job, men derfor kan man jo godt have uartige tanker 😉

Hver for sig, og dog…

Når arbejdsdagen så er forbi, smutter vi hver vores vej, for så at mødes igen længere nede af gaden og derfra følges hjem. Være frække hele natten, og så mødes igen på jobbet dagen efter. Jeg er vild med det hemmelighedskræmmeri.

Forbudt… but good!

Det er bestemt den lille fordel ved at knalde med sin kollega, og jeg kan da indtil videre kun anbefale det til andre – det pepper den, til tider, trivielle arbejdsdag godt og grundigt op.

Have fun… og god arbejdslyst 😉

De frækkeste hilsner fra

Miss Singlelicious

Se Også