Miss Rabbit vil tage dig med på en seksuel rejse

udgivet:

Miss Rabbit vil tage dig med på en seksuel rejse

Personen bag Miss Rabbit

Velkommen til Miss Rabbit. Jeg er en kvinde i midt 20’erne, som er drevet af nysgerrighed. Nysgerrigheden til sex. Jeg glæder mig til at blogge om mine opdagelser, fantasier og ikke mindst min sexlyst.

Tage dig med på en eventyrlig rejse, hvor læring vil komme til at fylde mest. Jeg håber nemlig på, at kunne lære fra mig og vise dig vejen til et mere spændende sexliv. Give dig mod til, at prøve nye grænser og teste nyt legetøj.

Med viden og nysgerrighed kommer man længst, og jeg har lyst til at tage dig med til nye længder.

Nå lidt om mig… Hvis du mødte mig på gaden, ville du aldrig kunne tro det om mig, jeg vil fortælle dig i de kommende oplæg. Jeg er en helt almindelig stille og rolig kvinde, som lever sit liv som alle andre. Men jeg har en skjult side, som kun de færreste kender. Jeg ELSKER sex. Alle former for sex – alle måder man kan opleve sex på og alle måder, man kan eksperimentere med sex på.
De der kender til mine hemmeligheder er fordelt ud på forskellige mennesker. Kun EN kender hele sandheden: Miss Rabbit – og jeg vil dele det hele med jer.

Jeg vil tage jer igennem mine dybeste hemmeligheder om swingerklub, BDSM-klub og sugardating

Samtidig vil jeg guide jer igennem, hvad der er gode Do and Don’t, når man springer ud i kinky sex.

Miss Rabbit er dominerende af natur

Jeg har en kreativ baggrund, og jeg er generelt et meget kreativt menneske. Jeg tror også, at det er der, min nysgerrighed stammer fra. Jeg er nysgerrig på livet og alle dets udfoldelser. Det ses helt klart også i min dagligdag udover det seksuelle. Der er ikke det, jeg ikke syntes, der er spændende at prøve af. Det betyder også, at trods min unge alder, at jeg allerede har haft bestyrelsesposter og job inden for ledelse. Jeg er generelt et meget dominerende menneske, når det handler om at opnå noget. Jeg kan lide at have kontrollen og overblikket i en hver situation.

Dette gælder også seksuelt. Jeg har i flere parforhold været den dominante seksuelt, hvilket førte mig til BDSM-klub og www.fetlife.com

Dog har jeg opnået at blive “Switch.” At give sig hen og slippe kontrollen under sex, så jeg også kan være den submissive. Men det har krævet meget kontrol over mig selv og især stor tillid til den dominante. Det var en stor rejse, at komme over på den anden side, da det fyldte utrolig meget, da jeg opdagede min dominante side. Men som jeg nu er, så tog jeg udfordringen op og gav mig hen.

Fra tinder match til sexdating og sugardating

Jeg startede min ”sexrejse” i en meget ung alder. Også meget yngre end jeg burde have været. Men sexlysten var der tidligt, og jeg ville bare ud og opdage den. Det gjorde også, at jeg fik et mærkeligt forhold til sex til at starte med. Jeg var ligeglad med, om jeg var mine tidligere kærester utro. For hvis jeg havde lyst til sex med et andet menneske – Så skulle jeg have sex med det menneske. Det gjorde, at jeg skabte et stort distanceret forhold til sex og følelser.

For mig havde man sex for at have sex. Ikke fordi man elskede et andet menneske, men udelukkende pga. tiltrækning.

Min tiltrækning til både mænd og kvinder var stor fra start af, og jeg brugte mange år på at miste potentielle kærester. Fordi sexlysten fyldte mere. Det førte mig til sugardating. Sex uden følelser. Oven i købet med en bonus. Pengene var jeg ”ligeglad” med. Også ikke helt. Det var da rart, at få lidt ekstra på bankkontoen som studerende. MEN det var bestemt ikke derfor, at jeg gjorde det. Det var for, at jeg endelig kunne få sex bare for SEXENS skyld. Jeg havde prøvet flere gange af med tinder matches. Men af en eller anden grund, så blev der altid blandet følelser ind i det. Jeg havde svært ved, at være direkte om, at jeg bare ville have sex på Tinder. Så det endte altid med, at jeg sårede andre, og det var jo ikke meningen. Det var Sex. Og Sugardating blev min løsning.

Hvor jeg står nu

Med tiden er jeg jo blevet ældre og forhåbentlig også en lille smugle klogere. Jeg har lært, at distancere min tiltrækning til andre, så den ikke går udover mit forhold. Og jeg har lært at have følelser med under dynen. Fordi jeg elsker jo min mand, og jeg har ikke et behov for at lægge mine følelser på hylden, mens vi har sex. Vi er eksperimenterede og udforsker det sammen. Mange af tingene har jeg prøvet før, og det ved han også godt. MEN det føles alt sammen anderledes, fordi alt bliver brugt med omtanke, kærlighed og respekt for hinanden. Noget jeg ikke kunne opnå før, da jeg lagde mine følelser på hylden.

Så hvis du er klar på, at læse mere om min dirty fortid, min kærlige fremtid og alt der imellem, så vil jeg glæde mig til, at fortælle endnu mere fra mit seksuelle univers.

Kys , Miss Rabbit

miss rabbit

Se Også