Missgrey Pigerne

udgivet:

Miss Grey pigerne, strippere og sexmesse 2016!

Kære Læsere

Som altid, kommer der et samlet indlæg om søndagen, hvori du hurtigt kan få en oversigt over, hvad de forskellige Miss Grey piger har skrevet om nu det er temasøndag igen. Først og fremmest: Har du forslag til emner, som vi skal tage op på temasøndagene, så byd gerne ind ved at skrive til mig på: kontakt@missgrey.dk. Vi gør meget ud af at inddrage andre i projekt Miss Grey, så selvfølgelig er dine bud mere end velkomne!

Denne uge, er det Miss Grey pigernes oplevelser på sexmessen, Erotic World, i Valby, som er under luppen. Pigerne var afsted sidste uge og hvis du ikke fulgte med på de sociale medier, så skriver de denne søndag om deres oplevelser på selve messen. Hvis du fulgte med på Snapchat hos @womandk og @connerydk (find Connery på Snapchat og få et indblik i en mandeverden), så har du måske allerede set meget af det, som kommer denne søndag. Men uanset hvad, er det altid et ekstra kig værd. Jeg vil lade pigerne fortæller om HVAD der skete på messen denne søndag, så kig på oversigten herunder. Dog kan du nedenunder oversigten finde de billeder, som vi viste på dagen af både strippere, voksenbaby, sprøjteorgasmer, webcam-show og sexlegetøj. Kig med og få en snert af det, som vi oplevede sidste weekend.

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Vanilla: De 3 vildeste ting ved sexmesse 2016!

Miss Felicity: Sådan oplevede jeg Erotic World 2016! 

Miss Lara: Sådan var det at være på sexmesse 

Miss Quinn: Det her gik du glip af på sexmessen! 

Her får du et uddrag af billeder fra sexmessen: Strippere, sexlegetøj og den skønne voksenbaby, Nikolaj!

Roadtrip til sexmesse

Lørdagen startede med et klassisk indkøb, som det nu engang er, når dagen byder på roadtrip. Jeg mødtes med Miss Lara og Miss Quinn, som bor i samme by som mig, og vi startede med at købe sushi (den slags man nu kan få i et supermarked), vin og energidrikke. For hvad mere, skal du egentligt bruge? Jeg tør godt love, at Miss Lara og Miss Quinn var i et pænt godt humør, da vi senere på dagen samlede Miss Felicity og Miss Vanilla op.

På vej til sexmessen i Valby

Sådan så det ud, da vi kørte over storebælt. Alt i alt var det en skide lækker dag også på grund af vejret. Der var skøn forårsstemning og Miss Grey pigerne var super spændte. Det hele spillede maks!

Erotic World Sexmesse i Valby

Her står vi og venter ude foran sexmessen. Miss Lara er klar. Et sjovt lille bonusinfo er, at kort forinden vi står i køen, har vi haft store problemer med at finde en parkeringsplads. Og nu er det jo ingen hemmelighed, at Miss Grey pigerne er ret seje og egenrådige. Ellers ville de nok ikke turde være sexbloggere. Så da jeg er ved at finde en parkeringsplads, langt om længe, kommer der en ret maskulin herre hen og snupper p-pladsen for næsen af os. Jeg tager den med ro, men Miss Quinn er den første til at ville råbe ud af vinduet, at han er en pænt dum idiot. Lige inden hun gør dette, springer manden ud, fjerner nogle sten (ja, det er ret hulemandsagtigt) og gør plads til os lige ved siden af den plads, som vi ellers havde udset os. Vi er alle ret paf og bliver forlegne, imens vi takker den søde gentleman. Ja, man kan altså godt blive positivt overrasket, åbenbart.

Sexmesse stripshow

Vi starter ud med strip. Mr. Brandmand var vores ynglings! Se en video af ham på vores Instagram.

Brandmandsstrip til Erotic World

Yes, Fireworks in action. Han var pænt meget bedre end en anden stripper, som prøvede at give den gas som Michael Jackson. Men skal vi blive enige om, at det er noget du skal lade være med, hvis ikke rytme er en del af kroppen!

Frækt sexlegetøj til sexmessen

G-streng med perler - sexlegetøj og sexmesse

Ja, det er g-strenge med perlesnor i midten. Nogle af Miss Grey pigerne var opsatte på at købe. Men det er lidt uheldigt, at alle størrelserne var ekstra, ekstra small. Kom nu med nogle størrelser til normale kvinder.

Interview med voksenbaby til erotic world

Voksenbaby på scenen. Sexkongen, som er arrangør af Sexmessen, Erotic World, lavede et interview med Nikolaj på scenen. Det fungerede super godt og publikum fik også en chance for at komme med spørgsmål bagefter.

Sexkongen på messe

Miss Grey pigerne var hurtige til at få et billede med voksenbabyen. Super sejt af dem, at de greb chancen og muligheden for dette. Nikolaj var et meget varmt og sødt menneske. Alle fordomme manet i jorden.

Ladies Lounge område på sexmessen

Vi var kort inde og kigge i Ladies Lounge. Men det var desværre en lidt flad oplevelse. Jeg havde forestillet mig lækker champagne, drinks og sensuel stemning. Men det var desværre kun en privat session med de mandlige strippere, som tidligere på dagen havde været på scenen. Det er lidt en ommer, selvom Ladies Lounge lyder super stilet.

Aftensmad efter en lang og fræk dag

Vi havde lidt problemer med, hvor vi skulle finde noget lækkert at spise. Miss Lara havde super meget lyst til en flæskestegssandwich, hvilket var noget, som du kunne finde på sexmessen. Og ærligt, det var vist noget af det lækreste mad derinde, for der var ikke så mange muligheder for at få noget lækkert at spise. Men fair nok. Formålet med messen er jo også et lidt andet end mad. Miss Felicity havde været på messen om fredagen, og havde opsnappet, at en McDonalds lå lige inden for rækkevidde. Så afsted med os. Efter vores 5-retters menu på Mac, smutte Miss Vanilla hjem og blev hentet af Mr. Teddy.

Missgrey siger tak for denne gang til Erotic World

Vi siger næsten tak. Som noget af det sidste på sexmessen, skulle Miss Quinn, Miss Lara og Miss Felicity rundt og købe nogle gaver til deres mænd. Der blev både købt kostumer og fleshligts. Læs hvad det er i Miss Felicitys indlæg denne uge.

Der gemte sig små overraskelser under hele sexmessen. Vi takker af for denne gang. Glæd dig til næste fælles event. Som det ser ud lige nu, så kommer det til at involvere rigelige mængder af alkohol.

KH. Miss Grey Redaktøren og Miss Grey pigerne

Se Også