Temasøndag #10: Det her gik du glip af på sexmessen!

0
665

Kæreste læsere!

Jeg har slet ikke kunne ventet med at komme til denne søndag, både fordi jeg lige nu sidder og overværer min fætter blive konfirmeret, og så fordi vi piger denne søndag, har fået lov at fortælle om vores oplevelse på Sexmessen i Valby!

Det skal lige siges, at dette var min første sexmesse – NOGENSINDE! Og jeg kunne simpelthen ikke være mere begejstret end  jeg var den dag, og jeg kører endda stadig rundt på en sky af begejstring!

Sexmessens vildeste begivenheder!

Under sexmessen, var det selvfølgelig ikke bare sexlegetøj og stripshows, der var hovedbegivenheden – man kunne blandt andet også opleve en kvinde få sprøjteorgasme, en anden kvinde blev hængt op (også kaldet ‘Japansk BDSM) og så var der en glasboks i indgangen, hvor en pige sad og lavede webcamshows live, og vi som tilskuere, kunne stå uden for boksen og se hende smide tøjet og lege med sig selv og en dildo!

Hele oplevelsen på sexmessen var så uvirkelig, men på samme tid også virkelig interessant!
Jeg kan huske en speciel følelse jeg havde, da jeg sad sammen med MG Pigerne og så en kvinde få en sprøjteorgasme live – det var en helt speciel og intim oplevelse, men også meget lærerig, og jeg kan huske, at jeg fik følelsen af, at alle i rummet var professionelle, og forholdte sig professionelt i forhold til hvad der foregik lige for næsen af en!
På det tidspunkt vi var derinde, havde jeg drukket lige rigeligt på tom mave, så var lidt tipsy, men jeg skal love for, at jeg blev ædru, og det faktisk lige pludselig gik op for mig, at jeg sad og så på en anden kvinde, der var i gang med at få en sprøjteorgasme (!!)

Derfor skal du tage på sexmessen næste gang!

Min oplevelse på sexmessen, har virkelig kun været positiv! Jeg har lært så mange nye ting, og jeg fik da også købt en del ting – og kunne halvdelen af tiden, gå rundt med våde trusser af at se på de mandelige strippere!

Der var mange teknikker at tage ved lære af, og trods mine fordomme, så var det slet ikke akavet eller underligt, at gå rundt på en sexmesse og opleve alle de intime ting – alle folk var der jo af samme grund og nysgerrighed!
Så næste gang der er en sexmesse i nærheden af dig eller her i DK, så tag en på opleveren og få nogle nye tricks til at pifte dit sexliv op!

XOXO

– Quinn <3

DEL
Tidligere artikelTemasøndag #10: Sådan var det at være på sexmesse
Næste artikelTemasøndag #10: Sådan oplevede jeg Erotic World 2016
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

EFTERLAD ET SVAR