Missgrey-Pigerne

udgivet:

Miss Grey Pigerne snakker om SEX I DET FRI

Det er sommer, solen står højt på himlen og du er alene hjemme med kæresten. Du tænker over, hvad du mon skal få dagen eller weekenden til at gå med?

I kan lave hjemmehygge med popcorn og film, give den gas på lagnerne i vante rammer – ELLER – det er også en mulighed for at tage parforholdet med udenfor under åben himmel og prøve mulighederne af der. Selvom det ikke er varmt i vejret i Danmark endnu, er der ingen der siger, at sommeren ikke kommer igen. Derfor kan du/I nu forberede jer på jeres tur udenfor ved at læse denne temasøndag fra Miss Grey Pigerne.

Læs med, når Miss Vanilla, Miss Felicity og Miss Lara giver deres bud på, hvordan de forholder sig til SEX I DET FRI. Lets go!

Kig med i oversigten herunder! 

Snakker om sex

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Fordele og ulemper ved sex i det fri

Miss Lara: Mit forhold til sex i det fri

Miss Vanilla: Hvorfor dyrker man sex i det fri

KH Miss Grey Redaktøren

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu. Husk at du kan følge med på Facebook og Instagram og komme endnu tættere på os, der driver universet.

Har du nogle input?

Miss Grey har nu været igang lidt under et halvt år. Og næste gang vi skal mødes er i august. Så har du noget, som du gerne vil have ind i Miss Grey universet, så skriv gerne ind til mig på: Kontakt@missgrey.dk. Jeg har længe tænkt over, hvem der “ejer” Miss Grey. Og helt ærligt. Det er der ingen der gør. Jo, på papiret er det mig. Men udenfor alt det formelle, der ejes Miss Grey af MG Pigerne – og af JER, kære Læsere. Jeg vil gerne, at Miss Grey er et sted, hvor I har lyst til at komme igen og igen. Så har du idéer til universet og til det læsestof, som vi bringer, så TØV IKKE, med at skrive til mig.

Se Også