Drop at spille kostbar

udgivet:

Derfor skal du droppe at spille kostbar

Hvis der er noget, der kan give os kvinder et nervøst sammenbrud, så er det, når vi bliver forvirrede i kærlighedens tegn.

Og hvad kan gøre os mere forvirrede, end når vi spiller et spil, som vi ikke engang altid selv kender reglerne på – eller har følelserne til at gennemføre?

Hvorfor spille kostbar?

Ja. Hvorfor egentligt?

Her kommer tre gode grunde til, at du skal droppe at spille kostbar…

  1. Der er ingen spil med den rigtige: Hvis den fyr, som du skriver med, er den rigtige, så vil der slet ikke være nogle spil. Du kan derfor være opmærksom på, hvorfor du begynder at spille kostbar? Måske handler det om, at du har valgt at kaste din opmærksomhed på den forkerte fyr? Med den rigtige, vil det hele være naturligt og smertefrit. Du skal ikke vente lange timer på beskeder, opringninger eller hans opmærksomhed.
  2. Brug din energi på det rigtige: Du har det langt bedre, når du laver noget, som du elsker. Og så holder du dig også beskæftiget i dit eget liv, når du bruger energi på aktiviteter, som ikke involverer din flirt. Hvis du gerne vil undgå spil eller at spille noget, som du ikke er, så gå igang med at fyld din hverdag op. Hvem ved… pludselig bliver det dig, som har for travlt til at svare.
  3. Det er en skrøne, at det hjælper: Det kan godt være, at det virkede i gamle dage at “lege fin på den” eller tabe et tørklæde, som din flirt skulle vende ydmygt tilbage med dage efter en sådan episode. Men det virker ikke rigtigt idag. Du skal finde en balance, hvor du selvfølgelig ikke kaster dig i armene på din udkårne, men heller ikke er totalt utilgængelig. Mænd elsker faktisk initiativ – så kom lidt mere på banen på den rigtige måde.

Hvad er dine erfaringer med at spille spil i en datingsituation? Byd gerne ind eller send en mail ind på: kontakt@missgrey.dk 🙂

Se Også