Miss Fox

udgivet:

Miss Fox: En vild nat på Roskilde – PART 2

Som titlen rigtigt nok afslører, så skal dette indlæg handle om en vild nat på Roskilde Festival to år tilbage. Og dette er andet indlæg i serien. FIND FØRSTE INDLÆG HER.

En vild nat på Roskilde – PART 2

Part 1 sluttede af med at jeg bevægede mig mod drengenes camp om aftenen – der var i øvrigt godt gang i den! Humøret var højt, og selvom jeg havde været ret træt i løbet af dagen, grundet tømmermænd og arbejde, kom sommerfuglene hurtigt til livs i min mave, da jeg fik øje på ham. Han sad sammen med nogle af sine venner og et par piger fra min camp. Utroligt nok rykkede en af vennerne sig da jeg gik derhen, så jeg kunne sidde ved siden af min ”udkårne” (for den aften i hvert fald).

Vi begyndte hurtigt at flirte, og vi sad tæt hele aftenen, mens der røg mere og mere indenbords.

Faktisk blev klokken ret mange, før vi begyndte at kysse. Det vil sige, at vi sad helt alene i campen. Jeg kunne ikke styre mig længere, så efter nogle minutters kysseri, valgte jeg at tage tyren ved hornene. Jeg så ham direkte i øjnene, og spurgte, om vi ikke skulle gå ind i mit telt. Det sagde han ikke nej til! Heldigvis da.

Han fik hurtigt hevet min trøje af, og begyndte at kysse mig ned ad halsen, mens han åbnede min bh – med én hånd!! Snart var vi begge nøgne, og jeg var bestemt ikke utilfreds. Han havde en perfekt krop, meget slank men markeret, lige som jeg kan lide det.  Han suttede på mine bryster og havde en hånd mellem mine ben. Allerede her var jeg nærmest i himlen, for det her var altså en mand, der vidste hvad han lavede! Jeg syntes efterhånden det var hans tur til at modtage noget, så jeg bevægede mig ned for at give ham et blowjob. Der gik dog ikke mange minutter, før jeg faktisk begyndte at få lidt ondt i kæben, fordi hans pik var meget tyk. Det gjorde mig faktisk lidt bekymret, for jeg har ikke meget erfaring med store pikke. Men han havde trods alt gjort mig godt våd allerede

Nu kunne jeg ikke vente længere og det kunne han vidst heller ikke, så jeg kravlede op og satte mig overskrævs på ham.

Han førte sin pik op i mig, og der gik nærmest et stød igennem mig. Han tog fat omkring mine håndled, og trak mig ned, så vi kunne kysse hinanden, mens han stødte op i mig. Det gjorde sikkert lidt ondt, men jeg tror jeg var for fuld til rigtigt at opdage det. Det var i hvert fald vildt lækkert.

Da han kom, hviskede han mig ind i øret, og bad mig ligge mig på ryggen, hvilket jeg så gjorde. Herfra begyndte han at slikke mig. Igen, det er to år siden, og jeg var knapt så erfaren, så det var faktisk første gang jeg blev slikket af en fyr! Det var en ret mærkelig oplevelse, men meget rart. Især fordi han begyndte at give mig finger samtidig.

Efter lidt tid var han klar igen, og trængte ind i mig. Vi sukkede begge i nydelse. Vi fortsatte længe i missionæren, indtil han kom for anden gang, og vi udmattede faldt i søvn på luftmadrassen.

Se Også