Miss Fox

udgivet:

Miss Fox om offentlig sex

Hej læsere!

Som titlen afslører, så kommer dette indlæg til at handle om sex i offentligheden – eller delvist i offentligheden. Selv har jeg kun prøvet det to gange, første gang værende på et handicaptoilet, og anden gang op ad en bil på en parkeringsplads (som jeg også fortalte om sidste torsdag).

Det tiltrækkende ved offentlig sex er (for mange) tanken om at man kan blive opdaget hvert øjeblik. Det er altså frækt og pirrende, netop fordi man hele tiden skal passe på samtidig med at man bare gerne vil overgive sig til nydelsen.

Der kan selvfølgelig også være andre grunde til at dyrke sex et offentligt sted, f.eks som da jeg havde sex på et handicaptoilet. Vi havde ganske enkelt ikke noget andet sted at gøre det, og så måtte vi jo være lidt kreative. Vi havde mødt hinanden i byen, så til at starte med virkede det lidt underligt at lede efter et sted at dyrke sex, for vi kendte jo alligevel ikke hinanden, og så vigtigt var det vel heller ikke – men vi var fulde og tiltrukket af hinanden.

Når man dyrker sex et offentligt sted er der nogle ting, man lige skal være opmærksom på.

  • Vælg et diskret sted – selvom det vist er relativt normalt (i hvert fald i porno) at gå ind i en gyde, så er det måske ikke det smarteste, hvis man vil undgå at blive opdaget. Folk går jo frem og tilbage på gaden, så man ved aldrig hvornår der kommer nogen forbi; især ikke inde i byen! Et toilet er mere handy, for der kan man trods alt låse døren og man ved at folk ikke kan se ind.
  • Vær opmærksom på lydniveauet – Det handler jo også om at være stille, så man ikke bliver opdaget. Her kan ens partner jo passende holde en for munden – det er altså virkelig frækt, hvis man spørger mig. Når man ikke længere kan vise sin nydelse gennem stønnen, så bliver man pludselig også mere opmærksom på andre måder at vise det på. F.eks ved at hviske sin partner ind i øret, tage ekstra hårdt fast om dem eller andet, der viser at man nyder det, ens partner gør.
  • Tænk kreativt – når man ikke har en seng, hvor den ene kan ligge på ryggen og den anden kan ligge ovenpå, så er der pludselig en del stillinger, der ikke længere fungerer. Både missionær, ske og cowgirl er sværere, men sidstnævnte kan i nogle tilfælde godt lade sig gøre; i en bil skal fyren bare sidde ret op (man kan også ligge sæderne ned), og på et toilet kan han sætte sig på selve toilettet og hun sætte sig ovenpå. Det er faktisk ikke så besværligt at ride ham sådan, selvom man godt kan blive træt i benene af det. Ellers må man dyrke sex delvist stående, f.eks ved at hun placere sit ene ben på toiletbrættet og læner sig frem og han tager hende bagfra. En lidt alternativ doggy style, kan man vel kalde det.

Offentlig sex er ikke altid helt nemt at have med at gøre, men det kan være rigtig frækt! Både for os singler, som måske vil ud og prøve nogle lidt vildere ting med vores one-night-stands, bollevenner osv., men også for kæresteparret, som måske leder efter noget, der kan spice sexlivet op.

So long

Miss Fox <3

Dyrk sex et offentligt sted

Se Også