Miss Fox

udgivet:

Miss Fox: Nørder er MEGET bedre i sengen end du tror!

“Geek in the streets, freak in the sheets”

Husker du ham din lidt kiksede ven fra den naturfaglige linje på gymnasiet? Måske er det på tide at sende ham en besked?

Nørder er meget bedre i sengen – eller hvad?

Ladies, for nyligt var der noget, der slog mig. Jeg har altid troet, jeg var tiltrukket af drengerøve. Altså en lidt utilregnelig håndværker, som jeg aldrig helt vidste, hvor jeg havde. Alligevel har jeg kun været rigtig forelsket en gang før, og han var en kæmpe nørd. HTX, IT-teknolog, briller, skjorten nede i bukserne, halvdårlig humor, ja, hele pakken. Da jeg så ham første gang, var jeg på ingen måder imponeret, og jeg troede bestemt ikke, hans evner i sengen rakte særlig langt.

Der tog jeg fejl! Bag det splejsede ydre, gemte sig en dominerende, halv-sadistisk mand, der bestemt ikke var bange for at rive mig rundt i sengen. Han vidste præcis hvad han lavede, og jeg var i den syvende himmel.

Og han var altså ikke undtagelsen, der bekræfter reglen!

Da han og jeg stoppede med at se hinanden, vendte jeg tilbage til mine håndværkere. Men skæbnen ville det, at jeg alligevel endte på en date med en ung mand, der læste til lærer i matematik og fysik. Samme type. Lidt halv-kikset humor, usikker da jeg først mødte ham, men hold da kæft. Han vidste godt nok godt, hvad han lavede både med tungen, fingrene og selvfølgelig pikken 😉

Nu har jeg altså gjort mig nogle tanker…

…og jeg tror simpelthen udtrykket: ”Geek in the streets, freak in the sheets” passer perfekt på de fleste ”nørdede” fyre. De kan meget mere, end de giver udtryk for, når man først møder dem! Ikke for at sige noget ondt om de klassiske drengerøve. Men ud fra egne erfaringer, har de det hele i munden. Jeg tror, en fyr, der godt selv ved han ikke kan det helt store i sengen, gør meget ud af at imponere pigerne med hjælp af attitude og udstråling. En nørd derimod ved måske godt, at han ikke vinder pointene på charme eller udseende. Så til gengæld har han gjort sig umage at lære det kvindelige køn at kende, fordi han ved det er dér, han trækker pointene hjem.

Det er selvfølgelig bare teorier! Jeg kunne tage fuldstændig fejl, og selvfølgelig er der mænd (både nørder og drengerøve), der slet ikke er, som jeg lige har beskrevet. Men igen, så er det bygget på erfaringer.

Så kvinde, hvis du savner en mand, der ikke er bange for at tage kontrollen og vise dig, hvordan det skal gøres, så find dig en nørd!

PS. I forhold til det med udseende og attitude, så skal det selvfølgelig ikke tolkes som at vi kvinder er overfladiske og kun dømmer fyre på de to ting <3

Nørder er meget bedre i sengen

Se Også