Gæsteblogger: Miss Fox: “Sådan er det at holde ufrivillig sexstrejke”

0
1178
Miss Fox

Kære Læsere

Der er lavvande på Miss Fox’ sexkonto. Det er nu omkring to måneder siden jeg sidst har dyrket sex, og det er altså meget længe i min verden. Jeg har for nylig gjort det forbi med to bollevenner, hvilket gør det lidt sværere at få sex. One-night stands er derfor min eneste løsning lige for tiden, men so far har det ikke været en succes.

Når du gør hvad du kan, for at stoppe din ufrivillige sexstrejke

For nogle dage siden var der dog bid, og jeg tog lykkeligt med en fyr med hjem fra byen. Desværre var det i de tidlige morgentimer (kl 5), så jeg kunne knapt holde mig vågen i taxaen. Han virkede selv meget ivrig i starten, men da vi nåede hjem til hans lejlighed var vi begge gået kolde. Stædig og sextrængende som jeg jo er, prøvede jeg alligevel at få gang i kemien. Det blev også til nogle kys og et blowjob – men igen gik det galt. Fyren havde drukket alt for meget og havde meget svært ved at holde flaget hejst. Historiens sørgelige ende er, at vi begge falder i søvn og jeg går frustreret hjem næste morgen.

Det bliver værre og du begynder at tænke “ud af boksen”

Onani har aldrig sagt mig særlig meget. Jeg synes det er kedeligt, og gør det egentlig kun hvis jeg virkelig trænger til en god orgasme. Jeg får nemlig sjældent orgasme under samleje (det er faktisk kun sket én gang – for mig er en orgasme dog ikke livsnødvendig under sex, da jeg nyder resten af akten ligeså meget).

Jeg ejer heller ingen dildoer eller andet sexlegetøj, så oftest er det bare to fingre på klitten. Den morgen efter mit onenight-stand, savnede jeg dog virkelig følelsen af at blive fyldt ud. Helst af en stor pikkemand, men nogle gange må man jo nøjes! Jeg kom derfor i mit kreative hjørne og endte med at bruge skaftet på en hårbørste til at onanere. “Ind-og-ud” bevægelser kombineret med stimulering af klitten, giver en vildt skøn følelse, fandt jeg ud af! Sådan fik jeg midlertidigt lettet min trang efter sex.

Jeg er dog stadig liderlig. Jeg synes ikke onani er fyldestgørende nok, så jeg må simpelthen på mandejagt! Desværre synes jeg der er langt mellem de søde fyre i byen. Alternativet er at springe på en frisk kammerat. Egentlig har jeg et princip om ikke at dyrke sex med venner, men jeg er begyndt at lege med tanken. Jeg har især én fyr i tankerne.

Der er dog langt fra tanke til handling, men nu skal jeg snart til fest med ham, og så må vi se hvad det bliver til.

Indtil da må jeg holde mig til solosex. Egentlig er onani heller ikke så kedeligt som jeg gik og troede. Det handler vist bare om at finde ud af hvad man bliver opstemt af (f.eks en bestemt slags porno, en fantasi osv)., samt noget godt onanimateriale.

Jeg håber I læsere ikke er ligeså trængende som mig? 😉

Kh Miss Fox <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here