Miss-fantasy-væk-dine-fantasier-til-live

udgivet:

Miss Fantasy håber på at vække dine fantasier til live

Personen bag Miss Fantasy

Velkommen til Miss Fantasy. Jeg er en kvinde i starten af mine 30’er, som hviler enormt meget i sig selv. Jeg vil selv sige, at den spontane, meget udadvendte (til tider for meget), erfarne og eventyrlystne pige jeg er udadtil, også er den der afspejler mig på indersiden.

Jeg var relativ sen til at komme i gang med sexlivet, i hvert fald i forhold til mange andre i min omgangskreds. Dette skyldes nok, at jeg altid selv har været klar over, at jeg ikke var til den helt ”almindelige”, kærlige sex. Derfor har jeg også primært været single, med min fair share af one-night-stands, og senere hen ”friends with benefits” – og ja, det skal forstås, som i flertal. Jeg har aldrig været typen, der har kunne få det hele fra en fyr. Eller det er kun sket ganske sjældent, hvorfor jeg har et par stykker jeg tyder til, når det er. De kender til hinanden, og de er helt indforstået med arrangementet.

Den selvsikre og selvstændige person jeg er udadtil, og til dels også indvendigt, har gjort det svært for mig, at fastholde et forhold. Jeg bliver ofte taget for kvinden, der ikke har behov for en mand, andet end til at tilfredsstille lyster og vilde fantasier. Hvilket i øvrigt nok har været sandt tidligere, men til gengæld slet ikke er sandt mere her på mine senere år.

Jeg har altid adskilt sex og følelser, og set det, som værende 2 helt forskellige ting – hvilket, til tider, også har sat en bremser for forhold.

Jeg er højtuddannet, og mit udseende passer nok ikke helt til det ”Good Girl” image min uddannelses stereotyp har. Derudover passer mine lyster og erfaring nok heller ikke ligefrem til min karrierevej. Men man siger jo, at de, som har ansvar og er dominerende på jobbet, skal domineres og ”nedgøres” seksuel, hvilket i mange tilfælde passer sublimt på mig.

Beskidt, grænseløs og ”mørk” sex

Jeg har altid været grænsesøgende, og er endt med kun et have ganske få, deriblandt biseksualitet, hvilket ikke er noget for mig.

Seksuelt er jeg til det helt mørke, og beskidte – og det har jeg altid været. Forskellen er bare, at for 15 år siden holdt jeg min mund omkring det. Jeg troede, at der måtte være noget galt med mig, fordi jeg var til den slags. Nu er historien en helt anden!

Jeg har udlevet mine vildeste fantasier igennem de seneste ca. 9 år. På den måde har jeg fået det mest crazy sexliv og jeg går IKKE tilbage! Jeg elsker dominans, BDSM, hård sex, alt slags legetøj, osv. – man kunne måske kalde det Fifty Shades på en del steroider! Jeg er umættelig, når det kommer til sex, og jeg er altid klar på den værste! Jeg er nok den jeg kender, der har prøvet mest på det punkt og har ofte fået, at vide jeg er en ener, en pornstar og det frækkeste på det punkt – hvilket man selvfølgelig nyder at få at vide, når man er så sexfikseret, som jeg er. Jeg er meget åben omkring det, hvis folk har lyst til at lytte, vil have råd eller lignende. Men omvendt behøver jeg heller ikke vifte rundt med det.

Når det kommer til dating, har jeg truffet beslutningen om tidligt at fortælle lidt af, hvad jeg er til. Jeg gider simpelthen ikke flere skuffelser, så jeg kan ligeså godt ligge kortene på bordet fra start. Så kan jeg også på den måde skille fårene fra bukkene 😉.

Fra mig til dig – dette kan den trofaste læser forvente

Jeg er stort set afhængig af sexlegetøj, og jeg har en stor samling efterhånden. Det er næsten indsat i mit budget på månedsbasis. Derfor har jeg testet en del legetøj. Jeg er altid frisk på at teste nye ting og komme med ærlige anmeldelser. På det punkt må jeg efterhånden have en form for ekspertviden. Udover det elsker jeg at læse artikler og undersøgelser omkring sex, samt selv undersøge tingene nærmere. Så jeg har tilegnet mig en ret stor viden indenfor do’s og dont’s inden for sex.

Mine veninder elsker at få historier fra mine ”erobringer”. de bliver til tider lidt chokeret, men stadig fascineret over tingene. De søger ofte mine råd og guidance, og nogle stykker kalder mig sågar deres ”guru”. Jeg foretrækker dog navnet Miss Fantasy!

Jeg håber, at I, som læsere, får en smule tilsvarende ud af mine indlæg.

Her på siden vil jeg komme ind på hvordan jeg anvender sexlegetøj, både alene og med partnere. Derudover vil jeg give fifs og råd til, hvordan I læsere kan få mest muligt ud af forskelligt legetøj. Selvfølgelig vil jeg også komme meget mere ind på mit eget sexliv med små historier fra det virkelige liv.

Tak fordi I læser med. Jeg håber, at jeg har vagt interesse. Jeg glæder mig i hvert fald meget til at blogge om en masse spændende emner her på siden. Jeg håber, selvfølgelig, du også læser med næste gang 😉

XoXo Miss Fantasy

Se Også