Missgrey.dk

udgivet:

Mine forbudte sexdrømme

Kære Læsere!

Mine mørkeste sexfantasier vælger jeg at opdele i to vande – da de er ret forskellige og begge er nogle, jeg virkelig fantaserer om. Mine mørkeste sexfantasier er drømme, jeg bruger til at tænde mig selv, især under alone time. Men det er aldrig noget jeg kunne finde på at udleve i virkeligheden. Hvorfor egenligt ikke det? Fordi disse fantasier ikke rigtigt stemmer overens med virkeligheden og livets almene regler.

Den klassiske

Jeg kalder denne sexdrøm for den klassiske netop fordi der er rigtig mange kvinder der går og drømmer lidt om denne forbudte drøm. Tanken om voldtægt er noget der virkelig kan få mig helt op og ud over mit klimaks, især hvis det bliver foretaget af en ven, der har misbrugt min tillid. Især denne fantasi bruger jeg under min egen personlige hyggetid, og er altid en sikker vinder, hvis jeg vil nå hurtigt frem til målet. Netop mange kvinder kan have svært ved at snakke om netop denne drøm, da det hurtigt kan blive opfattet som en godkendelse af voldtægt. Det er det absolut ikke! Drømmen i sig selv om voldtægt har faktisk intet med selve voldtægt at gøre, men mere en frarøvelse af det dominante og et stort og umætteligt begær hos en mand der bare vil have dig.

Den mørke

Min mørke drøm er en drøm, jeg ville have svært ved at snakke med folk om. Intet mindre kan jeg ikke afvise at det er noget, der tænder mig ubeskriveligt meget. Nemlig taken om at have sex med en ældre mand. En MEGET ældre mand, eller når der er et seksuelt bånd mellem bror og søster. Igen en drøm som jeg absolut ikke tror ville tænde mig uden for mine tanker, men jeg kan ikke afvise at hvis jeg besøger pornoverdenen er dette noget som virkelig får min fisse til at flamme op.

Kære kvinder! Værd ikke bange for jeres sexdrømme. Det er jeres egne personlige drømme som muligvis møder et tabu fra omverdenen, men det er udelukkende din egen beslutning, hvis du ønsker at dele dem eller holde dem for dig selv. Selv synes jeg det har været ret frækt at hviske i øret på min kæreste en mørk aften under dynen, ikke fordi jeg ønsker at udleve dem, men fordi de er forbudte, og det derfor gør det ekstra krydret at sige højt.

Håber I alle har en dejlig søndag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også