Mine fantasier

udgivet:

Miss Teaser er gæsteblogger på Sexskolen by Miss Grey, da hun har en helt særlig vinkel på sex. Miss Teaser er i et forhold med bæstet, som hun elsker, til trods for navnet. Miss Teaser elsker ikke sex i sig selv, men fantasien om sex og selve forspillet. Pik ud og ind er ikke noget for Miss Teaser. Læs med i hendes blogindlæg, hvor hun fortæller om sine fantasier, følsomhed, kontrol og når hun leger med bæstet, som hun driver rundt i manegen.

Har du også sexfantasier? Miss Teaser fortæller “Mine fantasier”

Anne havde langt om længe fået overtalt sin kæreste, Jon, til at køre ud på stranden en sommerregnvejrsaften. Hun havde længe prøvet at overtale ham og det endte altid forgæves. Men denne aften gav han sig. Han vidste heller ikke, hvad Anne havde i tankerne. Det ville i hvert fald blive en regnvejrsaften, han sent ville glemme. Da de var på vej derud sad hun i bilen og fantaserede om, hvad hun skulle gøre ved ham, når de kom derud. Tanken om at han skulle kneppe hende ude på stranden, havde længe pirret hende.

”Så skat, nu er vi her” sagde Jon og drejde nøglen og kiggede på Anne, som gav et uskyldigt blik tilbage. De gik ud af bilen og ned mod stranden. Anne stak i løb efter de havde gået lidt og råbte tilbage mod Jon ”fang mig, hvis du kan”. Han stod lidt og kiggede efter hende med et smil på læben inden han satte i løb efter hende. Han nåede hurtigt hen til hende og greb ud efter hende og trak hende ind til sig. Han kyssede hende lidenskabeligt og lod hans hænder røre kærligt ved hendes inderlår op under hendes sommerkjole. Regnen silede ned på dem imens de stod midt på stranden og kyssede og rørte ved hinandens kroppe. Anne stoppede med at kysse ham og tog hans hånd, og trak ham med over til siden op hvor der var lidt græs. Hun sagde til ham, at han skulle ligge sig på ryggen. Han gjorde som hun sagde uden at sige et ord. Han var ikke vant til, at hun tog styringen på den måde, så det tændte ham meget, at hun gjorde det. Anne kiggede frækt på ham. Hun kunne se, at han var liderlig. Hun satte sig ned foran ham, hun kiggede op på ham i mens hun langsomt tog hans shorts af og kort efter hans underbukser. Hans pik strittede fornøjet til hendes bekræftelse. Hun lænede sig ned mod hans stive pik og kyssede først på pikhovedet, inden hun tog hans stive pik i munden. Han stønnede af fryd, imens hun suttede hans pik. Hun strammede læberne om pikhovedet hver gang hun kom op til det. Jon havde taget ved hendes hår og strammede hans hænder kærligt om det i mens hun suttede hans pik. Han kunne ikke lade være med at kigge ned på hende indimellem. Det tændte ham meget, at se hende sutte hans pik. Efter et stykke tid, stoppede han hende og fortalte hende at hun var nødt til at stoppe. Ellers kom han. Anne smilede frækt til ham. Han lagde hende ned i græsset og førte hans hånd op mod hendes fisse. Anne stønnede blidt og vred hendes krop en smule af ren forventning. Jon fandt til hans overraskelse ud af, at hun ingen trusser havde på under kjolen. Han rørte ved hendes klitoris præcis som han vidste, hun ville have det. Efter et stykke tid, slikkede han hendes fisse imens han gav hende finger. Anne kunne næsten ikke holde det tilbage og lå og vred sig af ren begær og stønnede højlydt af ren nydelse. Hun stoppede ham og sagde hæst, at han skulle kneppe hende hårdt. Han fik hende om på alle fire, så han kunne tage hende i doggystyle. Jon trængte hans stive pik ind i Anne og kneppede hende hårdt. Han havde fat i hendes hår imens han kneppede hende. Anne elskede det og skreg af nydelse. Efter Jon var kommet oppe i hende, lagde de sig ned ved siden af hinanden. Jon kunne ikke lade være med at grine ”så det var derfor, du ville have mig med på en regnvejrstur til stranden… hold kæft hvor er du bare fræk skat”

Læs flere spændende indlæg hos Miss Grey

Se Også