Min kæreste kommer tidligt

udgivet:

Min kæreste kommer for tidligt – hvad gør jeg?

Kære Læsere!

Denne tirsdag skal vi snakke lidt om mandens ego, og tage fat i et utroligt stærkt tabu blandt mænd. I perioder har min kæreste, Mr. Teddy, nemlig svært ved at “holde længe nok”. Og hvad gør man så egentligt, når “Pomfritten får mayo på toppen for tidligt”, eller “cremen i bollen” pludseligt ser dagens lys et par minutter før målstregen? Okay, nok med det billedlige sprog – hvad jeg egentligt prøver og sige er at…

Jeg ofte bliver sprøjtelakeret en anelse for tidligt. Og ja, det sagde jeg faktisk højt.

Sådan fikser I det!

Først og fremmest bliver man nødt til at erkende problemet før man kan løse det. Når det kommer til Mr. Teddy, så må jeg knap nok hoste forkert i minutterne efter en omgang, før han straks bliver mistænksom om min sikkert indre utilfredshed med hans præstation.

Ofte så generer det mig faktisk ikke.

Det er ikke fordi Mr. Teddy holder specielt længe, men ofte er det præcist som det skal være. Til tider er der dog omgange eller perioder, hvor tingene går en anelse hurtigere end de måske lige behøver. Og det er okay, jeg siger det!

Jeg kan blive så uendeligt frustreret over ikke at måtte påpege, at et par minutter mere måske havde været meget rart. Altså vi snakker om alle andre problemer i vores forhold, og Mr. Teddy er da ikke bleg for at fortælle mig, eller diktere, hvordan et blowjob skal foregå, og hvor mange der skal tilfalde i hans retning på ugentligt basis.

Ærligt mænd.. Erkend at det er et problem for mange, og lad os hjælpe jer med at løse det! Første step til at fikse dette er altså at sørge for at proppe din mands ego et godt stykke op i numsen på ham.

Er du ellers interesseret i mandenumser, så læs lige dette indlæg: analsex til ham (!!)

Så nu hvor vores kære mænd endeligt har erkendt at buksetrolden lige skal holde evaluering, kan I gå over til at prøve et par metoder der måske hjælper:

  • Vi har vel alle en forståelse af, at når tissemanden bliver stiv, er det fordi der strømmer blod til den. Et godt trick kan være at stramme rundt om roden på tissemanden. Dette forhindrer blodet i at cirkulere ligeså hurtigt, som det normalt plejer og gør derfor at en smule af følsomheden i tissemanden forsvinder. Dermed burde han kunne holde den lidt længere. Dette kan I gøre ved hjælp af fingre, men også en såkaldt penisring kan hjælpe på dette. Vær opmærksom på at dette også kan resultere i at tissemanden bliver en smule større (men det er jo sjældent dette gør noget).
  • Leg med isterninger eller andre ting der nedsætter følsomheden i hans diller. Tag forsigtigt en isterning i munden, og lad den glide langsomt over forskellige steder på hans diller. Jeg ved der også findes forskellige cremer, som nedsætter følsomheden en smule, men jeg har dog ikke prøvet dem. Hvis nogen af jer har prøvet det, så smid gerne en kommentar nedenunder med erfaringer.
  • Hold pauser. Dette er nok en af de mindre sjove metoder, men den virker dog. Brug pausen på at lade ham udforske dig. Mr. Teddy og jeg har brugt dette en del, hvor vi bruger pauserne på at han udforsker mit G-punkt og sprøjteorgasmer.

Så Ladies! Husk også på at jeres mænd bare er mænd, og at man ofte skal rose dem og sætte prise på dem. Nu hvor deres selvtillid nok er faldet et par grader i erkendelsen om at de ikke kan kneppe os dag ud og dag ind, så fortjener han nok et lille blowjob. Den positive side er at det nok ikke komme til at tage al for lang tid, hehe.

Håber I alle har en dejlig dag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Husk I altid kan skrive ind med spørgsmål på: mv@missgrey.dk – eller smid en kommentar nedenunder.

Se Også