dating markedet

udgivet:

Min frygt for dating markedet – handler det bare om at score?

Dating markedet er et svært og kompliceret land. Flere hændelser på det sidste har sat nogle tanker igang hos mig – og jeg vil hellere end gerne dele dem med jer!

Kære Læsere

Måske har du læst en smule her på det sidste, at mit forhold med Mr. Teddy ikke er gået særligt godt. Faktisk har vi mere eller mindre valgt at tage en god pause og et pusterum. Du kan læse mere lige her: Er vi slet ikke kærester mere?

Men det har gjort, at der naturligvis er startet en masse tanker i mit hovede. Tanker om dating, og dating markedet – og min frygt for dette.

Jeg har ALDRIG været på dating markedet!

Eller, det har jeg jo egentligt. Men det har virkelig ikke været særligt meget. Selvfølgelig dengang før jeg fik min første kæreste, og derefter kort imellem min eks og Mr. Teddy. Så hvis jeg skulle bevæge mig derud, ville det mere eller mindre være på ukendt territorium. Og alt hvad der er ukendt, fremkommer oftest ret skræmmende. Så jeg påstår at min frygt er ganske naturlig!

Ikke fordi jeg helt føler jeg er ude på dating markedet endnu. Jeg har stadig en masse uafsluttede ting med Mr. Teddy, og som du sikkert har læst, så har jeg ikke svarene.

Men når jeg snakker med mine singleveninder, kan jeg godt blive skræmt af alle de uskrevne regler, der findes. Måske føler jeg mig i virkeligheden ret naiv. Og tanken om one-night-stands? Jeg har absolut ingen idé om, hvordan sådan noget foregår. Ej heller nogen erfaring med, hvordan folk de scorer.

Så du kan måske godt følge mig, når jeg fortæller om min usikkerhed for dette ukendte farvand, et hjørne af det seksuelle univers, jeg endnu ikke har udforsket. Men der er faktisk en anden ting, der plager mig, når det kommer til dating markedet…

Er det blevet til et kødmarked?

Fordi jeg kan godt føle nogle gange, at hele omdrejningspunktet for det være single, pludselig bliver scoring. Vi skal ud og score nogle mænd og nogle kvinder. Det bunder måske lidt ud i, at mange synes, det er lidt taber-agtigt at være single. Og hvorfor er det egentligt det? Hvorfor kan vi ikke bare nyde vores eget selskab, uden at blive stemplet ensom og ulykkelig?

“Kald mig bare gammeldags, men jeg føler lidt at mange gør det til et kødmarked, hvor de kan se varerne på første hylde og udvælge det bedste”

Det kan vi måske også nok godt. Men der er alligevel mange, der lægger mange kræfter i et ændre ensomheden til tosomheden.

Og hvad blev der egentligt lige af budskabet med dating apps? Kald mig bare gammeldags, men jeg føler lidt at mange gør det til et kødmarked, hvor de kan se varerne på første hylde og udvælge det bedste. Der er sikkert også mange, der anvender dating apps til deres formål – nemlig at finde en mulig partner. Men jeg kan ikke lade være med at blive lidt skræmt væk, af hvad det oftest bliver brugt til.

dating markedet

Men jeg har jo egentligt aldrig prøvet det der med dating apps rigtigt af. Derfor har jeg overvejet at oprette en profil (bare lige for at tjekke kødmarkedet ud). Ej, jeg skulle jo nødigt blive dobbeltmoralsk og kun snakke ud fra det, jeg ser over skulderen på mine veninder.

Men jeg må indrømme, at deres Tinder historier og andre sjove oplevelser på dating markedet, godt kan skræmme mig lidt..

Er det okay at være et stykke kød?

…og med den overskrift, så mener jeg den anden side af medaljen. Eller skulle jeg sige dating markedet. Fordi det er jo også helt okay at være single, og ikke være på jagt efter en ny partner. Men måske bare på jagt efter lidt sjov og ballede, og ikke mindst nogle gode oplevelser.

Det kan jo faktisk være ret svært det med at møde nye mennesker i virkeligheden. Det er faktisk noget, jeg øver mig lidt på. Det der med at blive bedre til at snakke til flere mennesker, når vi er ude. Men ellers så er sådanne apps jo geniale til at få nye samtaler op. Og måske åbner det nogle nye oplevelser for folk. Faktisk har jeg en veninde, som længe har gået med en fantasi om at være sammen med en ældre mand. Og hun har netop brugt Tinder til at undersøge markedet lidt. Jeg håber det lykkedes for hende!

Men dette var altså lige alle mine forvirrede dating tanker. Tusind tak fordi du læste med! Husk du kan altid sende en mail på: mv@missgrey.dk – eller smide en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også