fræk-læserhistorie-min-første-gang-og-dirty-dancing

udgivet:

Min første gang og Dirty Dancing

Yes. Jeg har valgt at skrive en læserhistore herind. Indimellem har jeg så mange tanker, at de bare skal ud. Og især når det gælder mænd, sex og mine egne lyster.

Jomfru og en anelse desperat

Here goes: Fræk læserhistorie på vej: Jeg husker det ikke sådan særlig godt. Den første gang. Jeg husker bare, at jeg var virkelig desperat for at få det overstået. Mange af mine veninder fik taget deres ‘virgin-situation’ meget før mig. Og mildest talt så gik jeg og følte det som om, at jeg ofte kørte i en bil og aldrig nåede køreprøven. Til sidst blev jeg faktisk så desperat, at jeg netop var villig til at trække kortet i en automat. Og sådan skete det vel også.

På utallige opfordringer fra en af mine bedste veninder, fik jeg mig taget sammen til at date en fyr. Lad os bare kalde ham Tyren. Tyren. Ja, egentligt passer det navn bedst. For han var virkelig godt udrustet. Jeg gjorde også noget andet, end jeg normalt plejede. Jeg fortalte ham, at jeg var jomfru og at jeg ønskede at gøre noget ved den situation. Jeg forventede egentligt en afvisning, men istedet svarede han bare (jeg husker det næsten ordret): “Den situation kan jeg nemt løse for dig”. Her fandt jeg så ud af senere, at han havde været mand for sådanne ‘virgin-things’ før… ikke så underligt, at han tog det i stiv arm. Jeg prøver lige at forklare situationen.

Se alle vores andre spændende erotiske sexnoveller i vores overordnede kategori. Her kan du finde sexnoveller som: Saftig sex på solvognen, Viagra og vibrationer på valentinesdag og den erotiske fortælling: Vågner liderlig i natten.

Tre knald, Dirty Dancing og min første gang

Jeg havde virkelig gjort noget ud af mig selv den aften. Jeg havde sat mine krøller, en fin gennemsigtig skjorte på og højtaljede bukser. Jeg husker tydeligt cykelturen ned af Vesterbrogade. For der boede han. I en lille lejlighed på Vesterbro. Da jeg ankommer til hans lejlighed er jeg rystende nervøs. Jeg ved hvad der skal ske – og det samme gælder for ham. Heldigvis er han super charmerende da han åbner døren og det første han gør, er at kysse mig. WHAT. Kender jo ikke engang manden.

Vi falder i snak og det ender med at skabe en meget god steming. Og nu sker det så. Manden sætter fandme Dirty Dancing på og begynder at kommentere filmen imens vi ser den. Det er virkelig som om, at han har set den 100 gange før. Og alt imens han er igang med sine slibrige moves, hælder han vin på mig i massevis. Og pludselig er vi ovre i sengen. Og det jeg egentligt husker fra den aften er ham, stående på hans knæ over mig med virkelig stiv pik. Og den er fucking stor. Virkelig surprise. Manden er ikke særlig høj. Og så står hans kæmpe pik bare der – lige ud foran mig.

Jeg ved virkelig ikke hvordan, men vi ender med at knalde ihvertfald 3 gange.

Det gør virkelig ondt. Men jeg bider smerten i mig imens vi skiftevis ender i hans seng og bagefter ud i badet. Der er jo blod ud over det hele! Jeg husker mest af alt min første gang som en omgang smerte. Og her kommer det pinlige. Straks efter jeg har fået tøj på og står nede i hans gård, ringer jeg til min veninde som det første for stolt at fortælle, at nu skete det endelig. Imens jeg står grinene og lille-pige-agtig, kommer Tyren ned og står lige bag mig. Med et virkelig flabet udtryk, kommenterer han bare: “Nå ja, veninderne skal vel lige have update”. ASS! Hører aldrig fra ham igen.

Nogle måneder efter, fortæller en af mine andre veninder tilfældigvis, at en af hendes veninder har været på date med en fyr, som viste Dirty Dancing efter en god middag. Jesus! Tyren har virkelig travlt…

Dette var en fræk læserhistorie fra mig. Jeg håber, at din første gang gik lidt bedre end min.

Har du endnu ikke haft sex før, så kan du indhente alt den information, som du har brug for, hos Sexlinien.dk. Læs om den første gang her.

Se Også