Min første gang med offentlig sex

udgivet:

Min første gang med… offentlig sex

Kære læsere.

Jeg deler hermed min første oplevelse med offentlig sex, som fandt sted i et solcenter. For mig var det en speciel oplevelse, der fik mig til at indse, at sex ikke nødvendigvis behøver at foregå indenfor hjemmets fire vægge, selvom det endte en smule akavet.

God fornøjelse!

Engang for længe siden…

…var jeg en uerfaren skolepige, der stod overfor at få min tilgang til sex ændret radikalt. Trods advarsler fra veninderne datede jeg skolens største trussetyv, men han var bare så flot, at jeg på ingen måde kunne modstå ham! Dog var jeg fast besluttet på, at jeg ikke skulle ende som en af de utallige piger, han havde narret for en tur i kanen.

Jeg havde nemlig udtænkt en plan for at han skulle smage sin egen medicin! Jeg var overbevist om, at det kunne lykkes mig at holde ham hen, men alligevel pirre ham så meget, at han ville gøre alt for at få mig. Vi boede langt fra hinanden, og ingen af os havde vores eget sted. Min tanke var derfor, at det skulle foregå offentligt, så var jeg også sikker på, jeg ikke overgav mig til lysten.

Denne dag vidste jeg, at vi begge to var i byen og ved højlys dag sendte jeg en SMS, hvor jeg inviterede ham med i solarium. Planen var at han skulle med ind i rummet, hvor jeg så langsomt ville strippe for ham, hvorefter jeg ville lægge mig ind i solen for til sidst at rejse mig, tage tøj på igen og gå derfra uden at se mig tilbage. Ak ja! Bare at skrive det ned her får mig til at indse, at den plan var dømt til at gå galt!

Jeg skulle bare lige smage

Første del af planen med strip-showet og sol-behandlingen gik egentlig som den skulle. Det var da jeg lå inde i solariet, mens han sad på en stol og roste min krop, mens han fortalte mig, hvor fræk han synes, jeg var, at jeg begyndte at afvige fra planen. For da solen slukkede, hvor det var meningen, jeg skulle gå derfra og overlade ham til fantasien om at kneppe mig, fik jeg en impulsiv lyst til at være tæt på og smage ham! Min tanke var på det tidspunkt, at et blowjob kun ville pirre ham endnu mere og at jeg sagtens kunne vende mig om og gå derefter. Åh, hvor tog jeg dog fejl!

Jeg gik hen til ham splitternøgen, mens han sad fuldt påklædt på stolen. Jeg satte mig ovenpå ham og kyssede ham grådigt. Jeg bevægede min mund fra hans og begyndte at slikke ham i øret, mens jeg vuggede mig frem og tilbage på hans skød.  Herefter satte jeg mig ned mellem hans ben og spændte bæltet i hans bukser op, hvorefter jeg trak dem og underbukserne ned, så de endte nede om hans ankler. Hans pik var slap, men det skulle jeg hurtigt få gjort noget ved! Jeg tog pikken i munden og hans nosser i hænderne. Jeg startede med at tage pikhovedet ind, mens jeg kælede for hans kugler, mens han ragede på mine bryster. På et splitsekund kom der liv i lemmet og jeg tog langsomt mere og mere af hans penis i munden, til jeg kom i bund. Nu begyndte han at kneppe min mund ved at bevæge hofterne frem og tilbage – langsomt og dybt, mens hans hænder bevægede sig mod min fisse. Selvom min mund var fyldt med pik, stønnede jeg højlydt, da hans hænder bevægede sig blidt men målrettet mod mit underliv.

Idet hans fingre gled let gennem min revne, fandt han hurtigt min våde åbning og førte to fingre op i mig. Jeg kunne mærke, det rykkede i pikken, som nu bevægede sig hurtigere i min mund. Jeg forsøgte at tilfredsstille ham det bedste jeg havde lært, men jeg havde aldrig prøvet at give et blowjob på den måde, så jeg valgte at lade ham bruge min mund, som han lystede. Jeg fornemmede, at jo mere våd jeg blev, jo mindre kontrol havde jeg over situationen. Det var jo meningen, jeg skulle stoppe – det var jo meningen, han skulle tigge om at få mig! Han havde totalt overtaget styringen og jeg kunne mærke et sug i maven, da han tog sit lem ud af min mund og kastede mig ned på gulvet. Det var her, jeg havde chancen for at stoppe det og fuldføre min plan! Alligevel valgte jeg at blive liggende. Jeg kunne mærke kuldegysningerne bredte sig i hele min krop, mens mit hjerte hamrede hårdt i mit bryst.

offentlig sex

Sol-sex

Han klædte sig af på et øjeblik, hvorefter han stillede sig over mig, så jeg lå mellem hans ben. Han kiggede ned på mig med et intenst blik, inden han lagde sig ned ovenpå mig. Jeg var nervøs – min vejrtrækning var hurtig og overfladisk. Han tog fat i min hage, lænede sig ned over mig og kyssede mig begærligt. Jeg kunne mærke, det rykkede i mit underliv, da hans tunge gik på opdagelse i min mund. Han begyndte nu at trænge ufattelig langsomt ind i mig – nærmest for at pirre mig. Som om han havde luret min plan og nu ville have mig til at tigge ham om at kneppe mig. Han klemte hårdt om mine bryster, da han kom i bund og trængte ligeså langsomt ud. Jeg begyndte at stønne liderligt efter mere, hvorefter stødene blev hårde og dybe. Jeg fornemmede orgasmen bygge sig op, idet han skiftede til et hurtigt tempo. Uden nogen som helst sans for tid og sted tog jeg mig selv i at stønne højere og højere. Da orgasmen kom tog lydniveauet så meget til, at han lagde en hånd for min mund, lige inden han sprøjtede sin sæd op i mig.

Straks efter bankede det på døren! Selvom han holdt mig hårdt for munden, var vi afsløret. Der var ingen af os, der sagde noget, før en stemme udenfor spurgte “Er alt i orden?”. Hånden for min mund blev fjernet og jeg sukkede dybt. Det bankede på døren igen. Hvad skulle jeg gøre?! Ville de mon tilkalde politiet? Impulsivt farede jeg op og åbnede døren på klem. Mit blik mødte et pigeansigt på den anden side. Jeg smilede til hende og garanterede hende, at jeg var okay. Derefter lukkede jeg døren igen, kom hurtigt i tøjet og gik derfra uden at se mig tilbage. Jeg synes, det var så pinligt, at jeg ikke havde nogen intention om at følges med nogen som helst derfra! Så den “walk of shame” tog jeg alene.

Det var alt for denne gang i “Min første gang med…”

Har du en historie med offentlig sex, du gerne vil dele med mig og/eller resten af bloggen, er du meget velkommen til at sende den til: mf@missgrey.dk

Tak fordi I læste med!

Miss Felicity

Se Også