Mr. Perfect - Sjove og underlige facts

udgivet:

Det du ikke vidste om Mr. Perfekt

Når jeg normalt fortæller og skriver om Mr. Perfekt, kan det godt komme til at lyde som om, at alt ved ham bare er helt PERFEKT! Men det er der selvfølgelig ingen mennesker, der er. Og det gælder i den grad også Mr. Perfekt. Hvis du står og ser på ham udadtil, står han snorlige, ret op og ned. Da jeg mødte ham for efterhånden længe siden, var det nøjagtigt det samme indtryk jeg fik af ham. Men efter at havde kendt ham i noget tid, begyndte der stille og roligt at dukke flere og flere sjove, og på samme tid bemærkelsesværdige, ting op omkring ham.

Nogle af disse særheder bringer både undren og mange grin med sig. Så her får du “Sjove og underlige facts” om Mr. Perfekt.

Mr. Perfekt nyser, når han er liderlig

Det har jeg aldrig har været udsat for før. Det kan være lige meget hvor vi er, så snart han går i gang med at nævne noget omkring sex, så kommer der et ordentligt nys, og den er sikker hver gang. Det er ikke noget han personligt selv har prøvet før, det kom bare langsomt snigende efter han mødte mig. Jeg har været inde på nettet for at undersøge sagen, da jeg synes det er vildt underligt. Det viser sig faktisk, at det har noget at gøre med hans åndedræt, når han bliver opstemt, og at der er mange andre mennesker, som oplever det samme. Derfor smiler jeg bare af det, og tager det som et kompliment.

Mr. Perfekt kan godt være mere feminin end jeg selv er

Når det kommer til vores forhold, kan han nogle gange godt være mere feminin end jeg selv er. Mr. Perfekt elsker at putte, kysse, kramme – og så elsker han at være pladder romantisk på alle tænkelige måder. Jeg er lidt mere af den hårde type, og har aldrig været til klæbrige mænd. Men må nu alligevel indrømme, at han til tider formår at fange mig i det romantiske hjørne, og jeg bliver bedre og bedre til det.

Mr. Perfekt bliver gnaven, hvis han ikke får sex hver dag…

Mr. Perfekt starter ALDRIG dagen med bare at ligge og morgennusse. Han er ALTID morgenliderlig, og kan ikke tænke på andet fra han slår øjnene op, og til at han har fået sin vilje. Nu er jeg selv meget aktiv, når det kommer til sex, men nogle gange vil jeg gerne vågne op uden en stiv pik i ryggen – “forstår du hvad jeg mener?”. Når jeg så afviser, bliver han supergnaven, og overhovedet ikke til at have med at gøre. Jeg plejer at stå op, mens han får det overstået selv, og så er han i godt humør 5 min. efter igen. Jeg tager det ikke så tungt. Jeg ville også være underlig, hvis jeg brokkede mig over, at han havde lyst til mig.

Mr. Perfekt er den ultimative “Mors dreng”

Han spiller så smart og hård nogle gange, men så snart han træder ind ad døren hjemme ved sine forældre, bliver han 12 år igen. Og hans forældre har det med at behandle ham derefter, hvilket godt kan tage en del af hans mandighed fra ham. Men på samme tid også bare er helt vildt sjovt. (Mr. Perfekt lapper det hele i sig). Det skal så lige siges, at han har de mest fantastiske forældre i verden, og der mangler ALDRIG noget.

Der er de fejl, du kan leve med, og så er der de fejl, som du ikke kan leve med. Og jeg er bestemt heller ikke fejlfri på nogen måde. Jeg elsker uden tvivl Mr. Perfekt for alle hans særheder, og jeg må simpelthen være en af de heldigste kvinder i verden.

Skriv gerne til mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer på: ml@missgrey.dk

De kærligste hilsner fra Miss Lara og GODT NYTÅR<3

Se Også