Derfor er jeg ikke kærester med Mr. Perfect

udgivet:

Mænd der agerer skrigeballon under sex – Nej tak

Mænd der agerer skrigeballon under sex!

Nu kommer jeg nok til at støde en enkelt mand, eller to, gennem dette indlæg. Derfor vælger jeg lige at undskylde mange gange på forhånd, men jeg kan ikke holde det inde længere. Trods det at synes, at jeg er meget åbensindet, når det kommer til sex. Og det at vi alle har hver vores lyster, så er der én ting, som kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig.

Og som jeg absolut ikke kan abstrahere fra, hvis dette skulle hænde under et samleje, som jeg er aktivt deltagende i. Hvis du som jeg, også er, eller har været en seksuel aktiv kvinde, så kender du måske allerede til problematikken.

Mænd der stønner i sengen

!STOP DER! Jeg kan simpelthen ikke. Jeg siger på ingen måde, at du som mand bør holde dig tilbage under et samleje. Tværtimod skal du give den så meget gas, som overhovedet muligt. Men i det sekund du skriger højere end mig, så er jeg den der er stået af i Roskilde.

Jeg har gennem min tid, som single, prøvet to af disse såkaldte skrige-balloner. Og dette har absolut ikke været nogen udsøgt fornøjelse, kan jeg godt fortælle dig. Den første var en svensk musiker. Her afbrød jeg akten så hurtigt, som det var muligt. Og sendte ham direkte ud af døren. [Tænk at man kan stønne så højt på svensk. Og puste mig så kraftigt ind i hovedet samtidigt]

I det tilfælde var der selvfølgelig også lidt andre faktorer, der spillede ind i forhold til, at det var et super dårligt samleje. Nå, men det er en helt anden snak. Den historie får du en anden dag.

Nummer to var en fyr, som jeg rent faktisk havde været sammen med et par år før, hvor vores sex havde været fuldstændig fantastisk, så fantastisk, at jeg faktisk var min x-kæreste utro med ham (Læs også: Sådan var jeg utro). Men da vi så endelig mødte hinanden på lagnet igen, var situationen en helt anden. Ja, jeg kunne dårligt få ørenlyd, så meget stønnede han.

Faktisk kunne han lige så godt have fyldt min lille fine østers op med Mariekiks, så tør blev jeg af det.

Og som du sikkert allerede har gættet, så stoppede vores samleje utroligt hurtigt. Og det var så sidste gang, at vi så hinanden. Det kan måske godt lyde som om, at jeg er lidt for sart på den front her. Men i dette tilfælde, SO BE IT.

Mørke og dybe mandestøn

Jeg har intet imod at du som mand giver lidt lyde fra dig i sengen, så længe du ikke overdriver, eller overdøver mig. Jeg kan godt lide at høre, at min sexpartner nyder det sex vi har sammen. Og du bør, som mand, på den måde bestemt ikke være fuldstændig tavs.

Jeg synes det er super frækt med et par dybe mandestøn. Og især de sidste par støn, der indtræffer, lige når han kommer. Det kan få det til at kilde helt ned i tæerne på mig. Men hvis jeg må give dig et godt råd, kæreste mand, så gør det med måde.

Skriv gerne en kommentar lige under dette indlæg, eller kontakt mig privat på: ml@missgrey.dk Miss Lara ønsker dig en rigtig god weekend <3

Se Også