Vaniljesex

udgivet:

Sådan var jeg utro

Dette er et indlæg, hvor jeg for en gangs skyld må krybe til korset og komme med en tilståelse. Jeg vil i dag tage det følsomme emne op: nemlig UTROSKAB. Jeg vil fortælle dig en af mine oplevelser med det, hvor det rent faktisk var mig, som var en kæmpe lort i netop denne situation. Det  har givet mig en lærestreg for livet.

Jeg havde på dette tidspunkt en kæreste, som jeg havde været sammen med i næsten et år og som jeg var vildt forelsket i. Jeg vil kalde ham Mr. Love.  Jeg var sikker på, at jeg skulle blive sammen med ham, og at det var Mr. Love som skulle have mit hjerte, hvis ikke resten af livet, så i hvert fald et godt stykker hen ad vejen. Vi havde et rigtig godt og solidt forhold, hvor jeg både følte mig tryg og meget højt elsket. Men sådan skulle det desværre ikke fortsætte.

Jeg husker, at det var en varm sommerdag, som jeg havde valg at tilbringe på stranden sammen med både kammerater, veninder og en helt masse kolde øller. Humøret var rigtig højt, og det ville være en kæmpe løgn at kalde mig for ædru. En af mine kammerater havde den aften valg at tage sin fætter Mr. Bad Guy med, som jeg i starten overhovedet ikke havde lagt mærke til og som faktisk ikke rigtig havde gjort det helt store indtryk på mig for at være ærlig. Aftenen gik og det blev tid til at tage hjem. Jeg hopper ind i bilen til en af mine kammerater, og skal lige til at køre, da Mr. Bad Guy pludselig står foran bilen. Jeg åbner mit vindue op og spørger ham hvad der forgår?  Mr. Bad Guy kigger på mig og fortæller mig overraskende nok, at jeg er en af de smukkeste kvinder han længe har mødt, og spørger efterfølgende om han ikke godt må få mit nummer. Lige der ved jeg sgu ikke helt hvad der går gennem mit hoved, men jeg vælger at give ham mit nummer. Trods det at jeg intet har for ham og jeg godt ved, at jeg har en rigtig sød kæreste, som venter derhjemme på mig.

Dagen efter modtager jeg en besked fra Mr. Bad Guy som spørger om jeg ikke godt kunne tænke mig at møde ham. Den tanke der først flyver igennem mit hoved er selvfølgelig nej nej og atter nej, men så kan jeg også mærke at der alligevel er et eller andet spændene og mystisk i det, som jeg bliver nødt til at undersøge. Så dum som jeg er, ender det faktisk med at jeg siger ja alligevel til at møde Mr. Bad Guy og allerede efter et par timer, sidder jeg ved siden af ham i hans bil. Vi køre op til en fjernt liggende parkeringsplads og holder bilen der. Som vi sidder der går snakken og jeg finder faktisk ud af, hvor sød en fyr, der sidder der ved siden af mig og hvor overraskende meget vi har til fælles. Trods den gode stemning begynder min dårlige samvittighed at tage over og jeg beslutter mig for at fortælle Mr. Bad Guy at jeg har en kæreste, som jeg er rigtig glad for – og at jeg derfor ikke kan være sammen med andre. Til min store overraskelse fortæller Mr. Bad Guy at han faktisk også har en kæreste derhjemme som han har været sammen med de sidste 3 år. Jeg ser på ham og siger at vi nok hellere må stoppe hvad end der er mellem os, da jeg hverken vil ødelægge mit eget eller hans forhold til sin kæreste. Mr. Bad Guy kører mig efterfølgende hjem og jeg regner med at hvad end der skete i den bil mellem os den dag, det nu er slut og lagt bag os. Men sådan skulle det ikke være.

Jeg tror der går ca. en uge, og så får jeg igen endnu en besked fra Mr. Bad Guy, hvor han skriver at han bare bliver nød til at se mig igen og at der er noget som han gerne vil fortælle mig. Af en eller anden grund kan jeg endnu engang ikke sige nej til ham, og der går ikke mere end 4 timer så sidder vi igen overfor hinanden på den nøjagtig samme parkeringsplads som vi gjorde første gang. Han fortæller mig til min store overraskelse, at han har valgt at gå fra sin kæreste. Hvilket selvfølgelig vælter mig helt bag over og sætter mig i en situation, som jeg ikke har prøvet at sidde i før, og som gør mig meget fortvivlet.

Jeg ved ikke hvad det er mellem os, men jeg vælger alligevel at kysse ham og så starter det hele derfra. Pludselig står jeg med to mænd i it liv, som jeg ikke aner hvor jeg skal gøre af og hvilken af dem jeg føler mest for. Så dum som jeg er vælger jeg at beholde både min kæreste Mr. Love og min intense flirt Mr. Bad Guy i mit liv for de næste 3 måneder. Mr. Bad Guy er gennem hele det forløb bevidst om at jeg stadig er sammen med min kæreste og affinder sig med det, mens Mr. Love er fuldstændigt intetanende om hvad der forgår bag hans ryg. Og nej, hvor jeg skammede mig, men jeg formåede alligevel at få det hele til at passe sammen og følte faktisk, at jeg havde rigtig godt styr på det. Men så kom dagen hvor hammeren faldt for mig. Der skete det der bare ikke måtte ske og hvor alle mine løgne nåede dagens lys.

Når du er utro, og det kommer frem i lyset

Skæbnen ville, at der var et lokalt marked, som jeg havde valgt at tage på med min kæreste Mr. Love. Dagen gik faktisk rigtig godt. Mr. Love og jeg hyggede os helt vildt gennem dagen og det var langsomt efter de 3 måneder, gået op for mig, at jeg faktisk ville blive sammen med Mr. Love. Fordi at var den mand som fyldte allermest inde i mit hjerte og derpå ville jeg bryde med Mr. Bad Guy. Men som vi gik der allermest idyllisk, stod Mr. Bad Guy pludselig foran os og jeg kunne mærke hvordan hele min krop gik totalt i panik. Mr. Bad Guy gav Mr. Love hånden, fortalte ham hvad han hed og valgte derefter at fortælle ham hele historien omkring de sidste 3 måneder og fortalte min kæreste at han var træt af at gå og skjule det og at han ville være den eneste mand i mit liv. FUCK!!!

Som du sikkert kan regne ud, krakelerede hele min verden lige der, og jeg har aldrig været så flov og skuffet over mig selv som i netop dette øjeblik. Og jeg kan også love dig for at den ramte lige tilbage i hovedet på mig selv. Mr. Love slap min hånd med det samme og har aldrig set tilbage på mig siden, og møder jeg ham den dag i dag, går han direkte forbi mig. Jeg mødte ham så sent som i torsdags, hvor jeg prøvede at sige hej og hvor han igen bare vendte mig ryggen. Jeg ved at han aldrig har tilgivet mig siden, hvilket jeg bestemt ikke blamer ham for. Med hensyn til Mr. Bad Guy valgte jeg selv at afslutte det der var mellem os efter den aften. Jeg har siden da været en tur i sommerhus med ham for at finde ud af om det der havde været mellem os rent faktisk betød noget, men det gjorde det ikke og han er gift den dag i dag.

Dette var historien om, hvordan jeg ødelagde det hele for mig selv og fik mig noget af en selvforskyldt lærestreg. Og jeg advarer hermed dig om ikke at gøre det samme. En ting er helt sikkert. Jeg gør det aldrig igen.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også