Miss Fox

udgivet:

Lyn i huen

Hej læsere!

Jeg ved godt studenterugen er overstået, men jeg syntes ikke, I skulle snydes for denne lille historie! Jeg har jo tidligere fortalt om min “Mystery Man” aka mr. J. I det indlæg nævnte jeg at jeg havde utrolig god kemi med denne fyr, og det virker til at være gensidigt. Dog er han utrolig svær at læse. Og i virkeligheden, ved jeg faktisk slet ikke, hvor jeg har ham! Jeg skrev sidst et indlæg om ham for over fjorten dage siden, og der nævnte jeg vidst, at der var gået noget tid, hvor jeg intet havde hørt.

Faktisk var jeg begyndt at tro, jeg slet ikke skulle høre fra ham igen. Men skæbnen ville det, at vi endte med at være sammen fire dage efter mit indlæg kom ud!

Altså på den dag jeg skulle ud på studenterkørsel med min klasse…

Jeg vil dele en hemmelighed med jer: Når jeg er fuld, så har jeg ingen hæmninger. Hvis jeg vil have fat i nogen, så ringer og sms’er jeg indtil det lykkedes. Det er ret pinligt, og jeg ville ønske, jeg kunne lade være. Men det sker hver gang jeg er fuld. Og denne gang var det selvfølgelig Mr. J, der stod for skud. For nu skulle jeg fandme fortælle ham, at jeg ikke ville finde mig at blive ført bag lyset! Jeg skulle have nogle svar, og det skulle være nu! (Mit fulde jeg er også noget aggressivt).

Nå, men rent faktisk så tog han telefonen.

Han var på vej hjem fra arbejde (han har nogle ret sjove arbejdstider), og vi aftale at mødes hjemme hos ham. Da vognturen var færdig på dette tidspunkt og folk efterhånden var begyndt at tage hjem fra privatfesten, hvor vi sluttede, tænkte jeg, at jeg bare ville tage over til ham med det samme. Min venindes kæreste gav mig et lift, og jeg endte med at være der en time for tidligt… og hvad gør man så? Så hænger man selvfølgelig ud i den lokale 7/11, hvor en stakkels kassemedarbejder var tvunget til at høre på mig snakke løs. I øvrigt blev jeg også tilbudt en trekant af en frisk pige og hendes bolleven/kæreste. Alt i alt, lidt af en aften!

Endelig kom han hjemad og jeg glemte selvfølgelig alt om at være sur. Til gengæld var jeg jo alt for fuld, så det endte faktisk med, at jeg sad ude på toilettet med hovedet i toilettet.

At han stadig gad have sex med mig efter den omgang, forstår jeg ikke helt, men han var sød til at holde mit hår. What a gentleman!

Jeg fik det heldigvis bedre da vi skulle ”sove”, så nu kunne vi endelig gå i gang med det sjove – hvor jeg selvfølgelig havde min hue på. Jeg må indrømme, at min hukommelse er lidt slørret. Men jeg husker det som værende ret god og vild sex! Han er meget bevidst om hvad han kan lide, og ikke kan lide, og ikke bleg for at sige det højt. Vi kom ret hurtigt igang, for jeg tror vi begge havde lyst til hinanden. Så snart var vi midt i en ret heftig cowgirl, hvor jeg lænede mig tilbage og støttede mig på armene, i stedet for at sidde ret op og ned.

Det var sådan han bedst kunne lide det, og det føltes faktisk også meget godt 😉

Derefter gik vi videre til en position, hvor jeg lå på ryggen men med benene bøjet og ud til den ene side. Han kunne så sidde på knæ og trænge ind, hvilket føltes helt vildt dejligt! Dejligt stimulerende for mig og strammere for ham. Desuden kunne han bøje sig ned og sutte på mine bryster mens vi havde sex, hvilket jeg elsker (!!!), så no complaints herfra!

Der gik hellere ikke længe før han kom, og vi udmattet gik i seng. Desværre blev det ikke til morgensex, men jeg håber ikke dette bliver min sidste gang med Mr. J. Og hvis det bliver, så er jeg i hvert fald stadig et lyn rigere. 😉

Nu er min mail desuden kommet op og køre! Det vil sige, I nu kan skrive til mig på: Missfox@missgrey.dk. Som jeg har skrevet i mit tidligere indlæg, så synes jeg det kunne være rigtig sjovt at besvare spørgsmål om kærlighed, sex etc., fra jer læsere, så skriv endelig til mig!

Kh Miss Fox <3

Se Også