Miss Quinn - Missgrey.dk

udgivet:

Mr. Greys uge fuld af overraskelser!

Kæreste læsere! 

For godt 2 uger siden, kunne I læse med omkring hvordan vi i hverdagen glemmer at værdsætte de vigtige ting i livet. Livet bliver ofte hurtigt hver dag, og de ting der i starten betød rigtig meget, bliver ligegyldige og “almindelig”.

Den sidste uge har Mr. Grey brugt på, at minde mig om hvilke ting jeg lige præcis glemmer at værdsætte.  Han har i tide og utide overrasket mig med små ting, både fysiske og psykiske. Han er dominerende i sengen, men skide romantisk til hverdag, who would’ve guessed! 😉

news face star today surprised

Overraskelser på bedste vis – og så endda af Mr. Grey!

Min uge har været intet mindre end fantastisk, og oveni det, går det endelig op af bakke mellem Mr. Grey og jeg, og sådan har det faktisk været længe. Vi har sat projekt B på pause, i hvert fald i tankerne, og fokuserer mere på hinanden og glæden ved at have hinanden, og alt det imellem.

Mr. Grey har brugt ugen på at overraske mig med en kæmpe buket blomster på valentinsdag, og det på trods af, at vi begge ikke helt er tilhængere af nye amerikanske traditioner. Mr. Grey har brugt en hel weekend med mig hvor vi har set Fifty Shades og bare brugt hele søndagen på sofaen med lækker mad og hinanden. Det meste af ugen har han givet mig opmærksomhed, kærlighed og sex. Sex der var udover det sædvanlige – og underligt nok sker det lige oveni, at projekt B er sat på pause.

Som nævnt i tidligere indlæg, ved Mr. Grey hvad der er vigtigt i livet, og jeg overser tit disse vigtige ting. Dette har Mr. Grey hele ugen hjulpet mig med at se igen, og hele ugen har han mindet mig om, hvorfor graviditet osv. ikke betyder så meget, som det at vi har hinanden eller oplever så meget sammen.
Graviditeten overskygger hurtigt alle de lækre ting i livet, og gør man ikke noget ved det, kan det bryde et forhold.
Jeg kender piger der planlægger sex efter ægløsning, og næsten udfører ritualer for at blive gravide. Kæresten bliver kun vigtig når ægløsningen er til stede, og sådan et par vil vi bare ikke være. Vi er efter noget kamp og mange samtaler, endelig tilbage til et forelskelses stadie, hvor dates, byture og aftaler igen er en del af hverdagen, og hvor det rent faktisk føles som om, at vi har fået hinanden tilbage.

Livet er fuld af overraskelser!

Ligesom Mr. Grey til tider kan overraske mig en hel uge i træk, kan livet gøre det samme. Livet handler om at tage en dag af gangen, og ikke tage noget for givet. Ting kommer da heldigvis til tiden, og når de skal. Dybest set tror jeg der er en mening med, at tingene måske ikke altid lige sker, når vi ønsker det. Ting kommer til hver sin tid.

Er man ikke heldig at have en Mr. Whatever, der er god til at få en selv til at kigge ind af, og minde sig selv om, at tage det stille og roligt, så mind dig selv om det! Træk vejret, tag en slapper og vær dig selv. Livet går så hurtigt eller så langsomt, som du selv ønsker det. Det er hvad du gør det til!

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også