Læserhistorie: Mødet med min kæreste

0
921

Og sådan mødte jeg min nuværende kæreste…

Min sommerflirt er måske lidt anderledes fordi den handler om mødet med min nuværende kæreste. Og den foregik sidste år. Jeg havde igennem længere tid set mig varm på min storebrors allerbedste ven. Og det underlige er, at jeg altid har haft noget for ham. Men fordi jeg flyttede fra vores hjemby, havde jeg lidt opgivet nogensinde at starte noget op med ham. For hede blikke – det havde der været sendt fra mig til ham (og omvendt) over en længere periode. Men ingen berøring eller alenetid…

Det hele startede (som sagt) sidste sommer fordi jeg var hjemme hos de gamle på ferie. Det er jeg normalt ikke mange uger af gangen. Men den sommer, der var jeg. Og en af ugerne skulle jeg passe huset og derfor havde jeg det helt for mig selv. Helt med vilje, tog jeg ofte vores hund Bobbi med på ture, som gik forbi hans hus. Og i og med han er håndværker, og sidste sommer var alt for varm ift. denne, så kunne jeg indimellem skimte, hvordan han i bar overkrop fjumrede rundt med hans små projekter. Endelig sker det så, at jeg tager initiativet til mig en dag (uden Bobbi) og går ruten forbi hans hus. Virkelig flovt – for mig – står han i bar overkrop lige ved indgangen til hans grund med avisen i hånden. Og rigtig flabet, bliver jeg selvfølgelig inviteret med indenfor til kaffe. Og med det samme har vi kemi. Vi snakker i virkelig lang tid og jeg kan bare mærke, at vi klikker, som jeg ikke har gjort med andre mænd før. Det er noget helt andet at have ham på tomandshånd. Men jeg tør ikke gå det videre med ham, så for at komme videre ud af situationen, ender det selvfølgelig med, at jeg spilder kaffe ned af min kjole. Meningen var at jeg ville hurtigt hjem, men istedet bliver jeg og får tilbudt et bad. Imens jeg bader, kommer han ud på badeværelset og begynder at mumle noget med, at jeg jo er hans allerbedste vens lillesøster og nu skal jeg bare vide, at han ikke er en “bad guy”. Og så ved jeg ikke hvad der går af ham, men han træder bare ind til mig i brusekabinen og begynder at famle mig om mine bryster imens han står bag mig. Jeg ånder bare og stønner det bedste jeg har lært. Han ved, hvordan han skal røre ved mig. Og overraskelsen i hans bukser er ikke til at tage fejl af. Jeg flår tøjet af ham og vender mig rundt imens han skubber mig op mod væggen og igen vender mig om, så min mave er ind mod fliserne. Der i hans fine, lille villa, bliver jeg så taget bagfra. Bagefter finder jeg selvfølgelig ud af, at han kysser mega godt og er en sød, følsom fyr. Som han selv har sagt til mig bagefter, så var det mange års lyst, som han pludselig ikke kunne eller ville styre… idag er han verdens bedste kæreste og jeg fortryder ikke at det var sådan, vores første møde blev. Han er selvfølgelig også flyttet ind hos mig og væk fra provinsen. 1-0 til mig!

En Læser

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here