SEXHISTORIE:: LIDERLIGHED OG DEN STORE KÆRLIGHED

udgivet:

Min date med J “En klassisk første date”

Min veninde havde meldt mig på en datingside, og jeg tænkte, hvorfor ikke? Måske finder man noget godt… Men jeg blev hurtigt skuffet, der var ikke nogen, som faldt i min smag. Men så kom der er en besked i min indbakke, jeg blev glad og tænkte “bare han falder i min smag”. Der var J så, en virkelig chamerende fyr, dog lidt ældre end mig, men tænkte han var godt nok sød… Vi skrev sammen i nogle uger og herefter aftalte vi, at vi skulle mødes. Da dagen kom, hvor vi skulle på date, havde jeg indført mig i den fineste kjole og et par stiletter, som jeg vidste, jeg kunne gå i. Og der stod han. Han var endnu sødere i virkeligheden end jeg lige havde forstillede mig. Vi gik hen på en restaurant lige ned til vandet, og snakken faldt bare så godt. Vi snakkede og snakkede.

Sommerfugle i maven, biografen og den store finale

Efter vi havde spist gik vi i biografen og under filmen tog han mig i hånden, jeg blev helt varm indeni.. Da daten var slut, havde vi allerede aftalt at mødes et par dage senere, og jeg havde allerede sommerfugle i maven. På vores anden date skulle jeg komme hjem til ham og her lavede vi mad sammen og snakkede.. Jeg kunne mærke at jeg blev helt varm indeni, hver gang han kiggede på mig.. Og så skete det øjeblik, jeg havde ventet på! Han kyssede mig, og jeg var solgt. Jeg ville gerne tage skridtet videre, men jeg blev nervøs og tænkte: “det for tidligt at ha’ sex, men hvis nu det skete ville det være dejligt.” Han begyndte at kysse mig mere intenst, og jeg kunne mærke hans åndedrag blev tungere, og til sidst kunne jeg fornemme at bulen blev større og større, og jeg blev glad! Helt lille pige igen. Vores kys blev til lidt fingerpilleri, herefter hviskede han i mit øre: “tag kjolen af søde” jeg gjorde straks, hvad han sagde. Da jeg havde smidt kjolen tog han hans tøj af, pånær hans boksershorts. Jeg kunne se, at den var stor, mums tænkte jeg bare. Jeg rykkede tættere på ham, slap ham fri, og nød synet af hans stive pik. Jeg tog den i munden og suttede så godt jeg havde lært, og det kunne han lide! Han blev hårdere og hårdere i munden på mig. Lige inden han var ved at komme, smed han mig ned på maven i sengen, og trængte så dybt og langsomt op i mig, og pumpede hårdt op i mig, mens hans ene hånd klemte om min hals og den anden rev mit hovede tilbage. Han pumpede nu hårdere. Og hurtigt kunne jeg mærke at jeg ikke kunne holde min orgasme inde mere. Det kunne han fornemme, idet han hviskede i mit øre: “giv slip” i det jeg slap, kom vi begge.
J og jeg dater stadig.

En Læser

Se Også