læs-her-året-der-gik-fra-missgrey

udgivet:

LÆS HER – ÅRET DER GIK FRA MISSGREY.DK

Kære læser. Både dig, som er ny, men også dig, som læser med fast.

Fra redaktionen, Trine & Mette, skal der lyde et GODT NYTÅR og tak for året der gik. (Det er Mette, som skriver her).

Vi vil gerne tage dig lidt med bag kulissen for det forgangne år, for hvad er der egentligt sket i Missgrey-universet?

Året der gik: Vi starter med det største brag først

Hvis du læser med herinde, vil du nok bemærke, at Missgrey.dk har haft samme form meget af året. Så meget nyt, er der ikke sket på dette domæne. Trine og jeg har dog længe haft lyst til at løfte Missgrey op på et nyt niveau. Vi arbejder begge fuldtid ved siden af dette, og det skyldtes, kort fortalt, at så meget tjener vi altså ikke endnu. Derfor er Missgrey vores baby og store passion, som udelukkende drives af en kæmpe interesse – sådan gør det sig også gældende for hele teamet bag.

For at udvikle Missgrey til et nyt level, har vi været nødt til at smørre arbejdshandsken på og tænke konceptet ind i en ny forretningsmodel. Hvordan kan vi fortsætte denne rejse, og på samme tid, lave det, vi elsker allermest? Vi elsker at skabe godt content, som inspirerer og rykker ved andre. Og det sker primært igennem vores skønne MG-bloggere, som selvfølgelig arbejder via vores mission om at holde emnet (i en lidt kinky branche) på et professionelt niveau.

Året der gik

Vi har sagt farvel og HEJ til nye bloggere

Som allerede nævnt driver vi Missgrey ud fra interesse og passion. Derfor er der til tid og anden en Missgrey-blogger som forlader os og nye, som kommer til. Vi har heldigvis mange ansøgere, som har lyst til at være en del af vores univers, så det sætter vi naturligvis STOR pris på. Vi måtte sige farvel til Miss Vanilla og Miss FOX som faste MG-bloggere, men Miss Curious, Miss Robinson og Miss MILF er blevet på holdet. Så har vi sagt HEJ til Miss ELLE også. Selvom hun ikke har lavet så mange indlæg endnu. Smut ind og læs nogle af deres mange indlæg. Der bliver lagt blod, sved og tårer i det indhold, som kommer her på siden – så husk også at kommentere på indlæg eller skrive til dem på deres mails. Det sætter de og vi meget pris på.

Vi fortsætter samarbejder med de større medier

Det er vigtigt for os at få budskabet om Missgrey ud i hele DK. Derfor har vi også i år haft et samarbejde med forskellige større medier. Vi har haft indlæg på Ekstra Bladet, Magasinet M! og SE&HØR. Der er også lavet små samarbejder med andre som Trine Kofoed på det erotiske indhold. For at se nogle af de mange samarbejder, vi laver, kan du klikke her på listen.

Hvad sælger vi? OG hvordan er læsertallene 

Selvom vi ikke har arbejdet meget på Missgrey.dk dette år (men clubben) er vi alligevel vækstet på antal besøgende. Vi har fået 10% flere besøgende fordelt over hele året. Og det mest positive er, at den gennemsnitlige tid på siden er steget. Det betyder åbenbart, at indholdet er blevet endnu bedre, da der bliver brugt mere tid på at læse de enkelte indlæg.

Det vi har solgt mest af dette år, har helt klart været i november måned, hvor vi solgte RIGTIG mange julekalendre via Sinful. Det viser os, at dig som læser med bag skærmen, går op i den hyggelige juletid, men også tænker på at købe noget, du kan bruge SAMMEN med din kæreste. Vi håber selvfølgelig, at den nye club også kan være et fællesprojekt for jer. Noget, som I kan gøre sammen.

Hermed, vil vi gerne sige TAK for 2018. Året der gik. Og et velkommen til 2019 – et år, som byder på et nyt domæne til Missgrey-familien og en helt ny mission for hele DK. Vi håber MEGET, at du har lyst til at støtte op om vores nye produkt, som kommer lige om ganske snart.

KH fra hele holdet bag MG

Året der gik

Se Også