Hos Missgrey PLUS kan du læse reportager fra Danskernes sexliv. Mange af vores reportager er historier, som vi selv støver op, mails til Redaktionen eller anonyme indsendelser fra vores Facebookgruppe, “Danskerne Under Dynen”. Bliv selv medlem af vores Facebookgruppe HER.

Denne reportage er indsendt af en anonym kvinde, som på et tidspunkt i sit liv, keder sig i sit eget parforhold. Derfor søgte hun spontant nye veje, og mødes med en mand, lidt udenfor Skanderborg. Hun tror og håber på, at der venter hende FRÆK sex. Men…

For 4 år siden var mit parforhold kompliceret. 8 år sammen og med daglige, små gnidninger og skænderier samt et så godt som ikke eksisterende sexliv. Mens jeg alligevel gik hjemme grundet en fyring, tænkte jeg, at jeg trængte til et eventyr. Så jeg gik på Tinder.

Tinder skulle jo være for alle. Men som kurvet kvinde i en alder af 31, synes jeg, at mine chancer var få i det midtjyske. Dog faldt jeg over en profil med overskriften: Søger du en sugardad? Trods jeg ikke var under 24, gav jeg det et swipe til højre og fik et match.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.