Kysset med en pige

udgivet:

I kissed a girl and I liked it #2

Kære læser,
Sidste fredag startede jeg min lille fortælling om, da jeg var meget ung, og begyndte at få min første forelskelse og kæreste. Den kan du læse, eller genlæse her.
Som du nok husker, endte min historie ret brat med, at jeg var ærlig omkring min kærlighed til hende. Læs med, og find ud af, hvordan vi udviklede os.

Gengældte følelser – men hvad så?

Sms’en var sendt. Sms’en hvori jeg afslørede mine allerhemmeligste, mest forbudte følelser. Jeg var rædselsslagen over mulige konsekvenser; tænk hvis hun bare så mig som en sjov veninde? Eller hvis hun synes det var ulækkert at være til en af samme køn? Nu ville alle på teateret garanteret finde ud af det…

En sms tikkede ind på min telefon. Hun var lettet over at jeg havde taget det første skridt, og gengældte på det kraftigste mine følelser.

Jeg er ret sikker på, at mine hænder rystede. Jeg var både voldsomt lykkelig, og meget forvirret. Der sad jeg i min lille pubertetskrop, hormoner som kørte på højtryk, alt imens jeg havde nogle voldsomme følelser, jeg aldrig havde haft før.

Jeg kan ikke huske, hvad jeg skrev tilbage til hende. Jeg kan bare huske, at tiden derefter ikke var så forløsende, som man kunne håbe. Tværtimod var det faktisk en smule akavet; for hvad nu? Vi kunne begge lide hinanden, men vi følte ikke friheden til at vise det til teater.

Jeg inviterede hende en dag hjem til mig. Det var som om, at vi nu endelig følte vi kunne være os selv. Det var svært for os over skrift, og til teater var der konstant øjne på – nu kunne vi endelig være alene, og udforske vores følelser for hinanden.

Det første kys

Mine forældre var helt afklaret med hendes og min relation til hinanden, så de var bare glade for at vi kunne være lidt alene nu.
Vi gik op på mit værelse, hvor vi lagde os i sengen og snakkede. Først casual om teater, skole, osv. Men langsomt begyndte vi at snakke om vores følelser og hinanden. Vi lå længe bare og snakkede, mens vi langsomt rykkede tættere på hinanden i sengen.

Jeg kan tydeligt huske vores første kys. Hun havde lagt sig om på ryggen, og lå og forklarede mig et eller andet. Eftersom at jeg naturligvis havde den mere “dominerende” og maskuline rolle i vores relation, følte jeg også at det var mig som skulle tage første skridt. Jeg lænede mig ind over hende, og gav hende et blidt kys. Hun gengældte straks, og før vi vidste af det lå vi nøgne begge to.

Det var første gang at jeg lå nøgen med et andet menneske. Det både føltes utroligt rart, men også meget intenst og grænseoverskridende.

Vi kyssede, og rørte stille ved hinanden. Følelsen af at det var lidt forkert, lå tydeligt stadig i os begge. Man kunne mærke det på den måde, vi rørte ved hinanden på.
Vi lavede ikke noget seksuelt den dag, men vi havde endelig fået fysisk kontakt, og givet efter for vores følelser og lyster.

Den allerførste gang

Nogle uger efter lå vi hjemme hos hende. Vi tilbragte det meste af vores tid i sengen.
Vi endte med at ligge nøgne, hvilket nu var blevet langt mere naturligt. Men denne gang kunne jeg mærke, at vi begge havde modet på at gå skridtet videre. Hun tog egentligt intitiativet da hun kyssede mig mere intenst, og trak vejret dybere.

Jeg forstod hendes hint, og lod langsomt min hånd glide ned over hendes mave, og ned mellem hendes ben.

Jeg fik straks varme i kinderne, både fordi jeg var opstemt, men også lidt genert. Hun var dog meget afslappet omkring det, og jeg kunne mærke at hun fandt det naturligt.
Herefter fandt vi hurtigt ud af, hvad hinanden kunne lide. Vi var kun i starten af vores teenageår, så vi gjorde i bund og grund nok det, som føltes mest behageligt og naturligt. Der var ikke nogle vilde remedier eller vanvittige stillinger.

At blive rørt ved på den måde af et andet menneske, var for mig fantastisk, men også meget mærkeligt. Det var svært at slippe kontrollen, og bare lade sig rive med. Men jeg nød det, selvom jeg nok mest var en “giver” i vores forhold. Det fungerede bedst for mig.

Jeg var helt vanvittigt forelsket i hende, og nede på teateret fandt de også ud af det. Vi var ret hurtigt blevet kærester, og pludselig var det ikke forkert mere. Hvis nogle spurgte hvem min kæreste var, blev jeg ikke skamfuld eller flov over at svare. Jeg syntes hun var den smukkeste og sødeste, som man kunne finde.

Min nuværende seksualitet

kissed a girl

Vores forhold holdt ikke i voldsomt lang tid. Hun var trods alt nogle år ældre end mig, og lige pludselig kunne vi godt mærke, at hun var klar på mere end hvad jeg var. Hun ville gerne i byen, drikke alkohol, flirte med andre, og generelt være mere “voksen”. Jeg var stadig meget glad for at gå i teater, passe mine hobbyer, og være sammen med hende. Men mit forhold til hende lærte mig meget om mig selv og min seksualitet. Jeg skulle i en ung alder turde stå ved mig selv – og hvem jeg var.

Min nuværende seksualitet er ret fri og åben, men jeg foretrækker mænd. Jeg synes kvinder er vidunderligt smukke skabninger, og jeg kan godt finde kvinder seksuelt tiltrækkende. Jeg har også været sammen med kvinder siden, men jeg falder mest for mænd, og har heller ikke haft et kvindeligt forhold siden.

Selvom mit forhold til min første kæreste sluttede, er vores venskab aldrig stoppet. Vi snakker stadig med jævne mellemrum, og har vores egne interne jokes fra dengang.

Hvis du har været sammen med en pige, hvordan var din første gang så?
Kom gerne med ris og ros, smid en kommentar, eller send en mail til: mm@missgrey.dk. Jeg elsker jeres kommentarer, eller personlige historier!
Husk at følge mig og de andre piger på Instagram. Min er missmilfdk.

XOXO Miss MILF

Se Også