Kyssede med en pige

udgivet:

I kissed a girl, and I liked it #1

Kære læser,
Vi har jo alle vores helt egen første oplevelse med forelskelse og sex. Måske blev du først forelsket, da du var i dine tyvere, eller måske skulle din første seksuelle oplevelse bare overstås bag en bar? Eller måske var din første gang ligesom min? Læs med, og find ud af, hvordan min første kæreste endte med at være af samme køn.

Jeg ville selv være en dreng

Igennem min opvækst var mit fokus aldrig på drenge. Når de andre piger snakkede om de flotte drenge fra paralleklassen, gik jeg altid min vej. Drenge var ikke i min interesse. Det eneste drenge dengang var i mine øjne, var nogle mærkelige skabninger, som faktisk bare var dødirriterende og dumme at høre på. Men det syntes jeg egentligt også om de fleste piger; jeg var generelt et meget introvert barn, som nøjes med at have meget få, gode veninder.

Da jeg var omkring 11 år fik jeg et ønske om egentligt bare selv at være en dreng. Ikke fordi jeg ligefrem så op til dem – jeg følte mig bare forkert som pige. Jeg kunne ikke identificere mig med de andre piger, og jeg var overbevist om, at det måtte være sjovere at være en dreng. Drenge kunne være mere rebelske, frigjorte og dominerende. Jeg gad ikke være sådan en “pusse-nusse” pige, som gik med makeup og bh. (Hvis du har fulgt med på min instragram, er du nok klar over, at jeg er helt anderledes idag!)

En drenge pige

Da jeg var 12 år gik jeg udelukkende i tøj som var købt i butikker for drenge, og jeg havde altid en hue over mit lange hår.

Jeg gik heller ikke med makeup eller lignende. Jeg gik til teater dengang, og jeg fik altid lov til at spille drengerollerne, da jeg virkelig ikke gad at være en pige.

Ustoppelige følelser

Da jeg mødte hende klikkede det med det samme. Det var et par måneder inden jeg fyldte 13. Hun gik selv til teater, men var meget modsat mig; hun gik med makeup, meget feminint tøj, og opførte sig generelt meget “tøset”. Normalt ville det irritere mig, men jeg kunne godt mærke, at vores kemi var anderledes. Samtidigt var hun et par år ældre end mig, og det hjalp selvfølgelig på hendes modenhed i forhold til piger på min egen alder.

Nu hvor vi gik til teater samme sted, begyndte vi naturligt at snakke meget sammen.
På trods af at vi kun var meget unge teenagere, var vi begge to nok godt klar over, at vi flirtede lidt med hinanden. Et bestemt øjeblik, hvor det virkelig gik op for mig, hvad jeg følte, var da vi var i samme scene. Jeg skulle egentligt bare stå og holde om hende, men sommerfuglene fløj rundt i maven på mig. Jeg blev dybt forelsket i hende.

Jeg følte mig forkert, og tankerne fløj rundt i hovedet på mig. Var jeg nu lesbisk? Eller biseksuel? Var det overhovedet naturligt at føle sådan?

Jeg fortalte det en dag grædende til min mor. Hun smilte overbærende, og fortalte mig, at det var meget naturligt; mange piger bliver forelskede i samme køn på et eller andet tidspunkt. Hun fortalte også, at hun selv havde været forelsket i en pige engang.
At snakke med min mor hjalp, og jeg fik mod til at skrive til min store kærlighed. Jeg skrev til hende, at jeg var blevet lidt (meget!) forelsket i hende, men at det selvfølgelig var okay hvis hendes følelser ikke var gengældte.
Men det var de…

Følg med næste fredag, hvor du vil få afslutningen af min lille “kærlighedshistorie”. Jeg vil fortælle dig om vores første kys, og om vores første gang seksuelt. For hvordan er det egentligt, når man er 13-14 år gammel, og skal være sammen med en pige? Samtidigt vil jeg også fortælle lidt om mit forhold til kvinder i dag… 😉

Har du selv været sammen med en pige, eller måske ligefrem forelsket i en? Følte du det var forkert, eller helt okay?
Læg gerne en kommentar nedenunder, eller send en mail til mm@missgrey.dk.
Husk at følge mig på Instragram: missmilfdk . Følg også missgreydk og de andre piger!

XOXO Miss MILF

Se Også