Karneval-i-nordens-paris

udgivet:

Karneval i Nordens Paris

Karneval – årets fest!

I morgen skulle der have været karneval i Nordens Paris, nærmere betegnet Aalborg. De som har deltaget før ved, at det er årets fest!

Grundet Corona er Aalborg Karneval aflyst for første gang i de 37 år festen har eksisteret. Derfor synes jeg, at det var passende at dedikere dagens indlæg til karneval med en tur gennem minderne.

Karneval er en dag, hvor næsten alt er tilladt. Folk er glade og i godt humør. Deres grænser er løsere end normalt! Mange i parforhold har sågar dagen som et årligt “free pass”. Det er helt sikkert en oplevelse værd!

Læs mere om Aalborg karneval her

Sjællænderne

Jeg er selv ærke jyde, så sjællændere er næsten helt eksotisk for mig.

Dagen havde gået sin gang og jeg havde festet fra kl. 6 om morgenen til klokken 20 om aftenen. Festen havde været fantastisk! Jeg var fuld og trætheden var begyndt at melde sig. Jeg mente, at det nok var fornuftigt at vende snuden mod en seng. Fornuften talte så meget til mig, at jeg ville tage en bus. Dog brød alkoholen ind, da jeg konstaterede, at der var 20 minutters ventetid på bussen. Jeg besluttede mig derfor for at tage en drink på en nærliggende bar og udnytte ventetiden.

Tidsfornemmelse er en bitch i fuld tilstand, og jeg glemte derfor alt om bus, sted og tid. Jeg var endt alene – væk fra min flok. Dog er man aldrig rigtig alene til karneval. Lynhurtigt faldt jeg i snak med en flok sjællændere som “adopterede” mig ind i deres flok. Skønne fyre, og vi havde en fest med masser af shots og øl. Ikke at behovet for mere alkohol var tilstede, men når musikken spiller ik? 🙂

Sjællænderen

Den ene fyr var ekstra skøn. Vi faldt i hak og selvfølgelig skulle der uddeles et par kys imellem os. Det blev der, og det gik heftigt for sig. Igennem hele denne fortælling er det vigtigt at huske på, at vi var klædt ud! Mig som sygeplejerske, og ham som intet mindre end en katolsk præst.

Vi blev enige om at gå ud og få lidt frisk luft. På vejen ud fra baren smækkede han mig op mod muren i døråbningen og kyssede mig meget intenst. Kyssene gik direkte i trussen! Liderligheden talte for højt til mig (og det samme gjorde alkoholen) og jeg opdagede en lettere skjult trappe lige inden udgangen af baren.

Jeg trak ham med mig op på toppen af trappen, hvor kysseriet fortsatte. Jeg stak hånden i bukserne på ham, og endte med at trække dem af og give ham et vådt blowjob. Før jeg vidste af det, fik vi publikum. Om de kunne høre os, eller hvorfor de lige skulle kigge op af en skjult trappe ved siden af indgangen, ved jeg ikke. Men ikke desto mindre stod der nu 3 fyre og en pige og kiggede med. Jeg var ligeglad! Jeg var tændt og havde bare lyst til ham. Han var lidt mere uskyldig og valgte efter nogle minutter at stoppe mig.

Vi gik herefter ned til hans venner igen og drak lidt videre. Jeg kunne ikke lade hans pik være, og til sidst gik han alene ud for at trække vejret, da hans pik på daværende tidspunkt trængte til en pause fra mit pilleri.

Jeg giver ikke op så nemt!

Nu er jeg ikke typen der giver nemt op, når først jeg har sat mig noget for. Jeg gav ham 5 minutter fred, og så fulgte jeg trop. Han sad på en stol lige udenfor døren til baren. Jeg havde kjole på og jeg synes det var oplagt og nemt at sætte mig på hans stive pik lige der på stolen. Jeg begyndte stille og roligt at ride ham. I min verden var det helt usynligt! Det var dog ikke helt tilfældet. Igen endte vi ret hurtigt med publikum. Denne gang var der telefoner involveret, og et par fyre stod og filmede lidt væk. Spændingen i det gjorde mig endnu mere tændt! Det havde dog ikke helt samme effekt for den stakkels sjællænder.

Vi gik på kompromis og endte med at gå en tur rundt i området. Vi fandt en bænk i en park, hvor vi kunne være alene. Her gik det vildt for sig. Han tog mig bagfra i begge huller, og efterfølgende red jeg ham. Afslutningsvis fik han et blowjob med en finger der legede med ham analt indtil han kom. Det endte godt med “fyrværkeri” og en lækker orgasme til os begge. Det var et meget succesfuld karneval efter min mening!

Karnevalens moralske tømmermænd

Jeg fortsatte med at snakke lidt med ham efter festen. Sød fyr, bare for lang afstand fra Sjælland til Jylland for vores vedkommende. Han var i første omgang en smuuuuule skræmt af “jydepigen”. Han havde aldrig været vant til andet end stille og rolig vaniljesex.

Det var en pisse fræk afslutning på karneval! Og fuldt ud tilladt den dag. Mht. videoen så har jeg hørt for det efter. Hvilket gav en smule moralske tømmermænd. Jylland er lille og folk kender hinanden, derfor gik der ikke længe før nogen jeg kendte havde hørt om eskapaderne og videoen. Heldigvis for mit vedkommende var jeg uigenkendelig. Men ikke desto mindre eksisterer den måske stadig derude her flere år efter. Hvem ved?

Jeg vil dog understrege det normalt ikke er helt lovligt at have sex SÅ offentligt som vi havde. Det kan straffes normalt med bøde eller i særlige slemme tilfælde med fængselsstraf. Sæt dig ind i reglerne før du går i gang!

Læs mere om reglerne her: Sex i det fri- her er reglerne

Jeg savner karneval og vilde tider! Jeg ser meget frem til næste år!

XoXo MissFantasy

Se Også