sexliv

udgivet:

Hvad kan sexlegetøj gøre for dit sexliv?

Kære Læsere!

Der er mange måder at krydre sexlivet på. Men hvad kan sexlegetøj gøre for jeres sexliv, når man virkelig tænker over det? Der er jo utrolig mange forskellige ting at vælge imellem. Der er alt fra milde ting til nybegynderen, ting til ekstra stimulering, hjælp til orgasme og legetøj til parforholdet. Men hvorfor egentligt bruge sexlegetøj?

Afveksling er den bedste måde at holde fut i tingene på!

Sexlegetøj kan bidrage til afvekslingen i jeres sexliv. Vi bruger det ofte som en speciel ting til dage, hvor vi virkelig har lyst, tid og energi til at nyde hinanden. Også hvis vi ønsker at gøre noget særligt ud af vores knald, eller opnå noget specielt. For tiden har vi eksperimenteret meget med sprøjteorgasmer, og selvom fingrefærdighederne ikke fejler noget, så er et stykke sexlegetøj ideelt til dette job.

Så hvorfor investere i det?

Selv en lille ting kan bidrage med noget positivt til jeres sex. Bare tanken om at afprøve noget nyt, får mange mænd ophidsede, og klar på en helt ny måde. Selv hvis I er fuldt ud tilfredse med jeres sexliv, og har det så perfekt, som man kan have det – kan det stadig være en god ting at have til særlige lejligheder.

Især hvis hverdagen tager over, og det ofte bliver til et hurtigt knald i badet eller sengen om aftenen, kan en lille dildo, eller et kostume, holde gang i ilden. Efter min mening, når du investerer i sexlegetøj, eller kostumer, så investerer du samtidig i jeres sexliv.

Og det er vel en ret god investering?

sexlegetøj

Masser af muligheder!

Som nævnt ovenover så er der virkelig mange måder man kan bruge sexlegetøj og til mange forskellige formål. Først og fremmest er det en god ide at være klar over, hvad du ønsker at opnå i dit sexliv. Er det bedre orgasmer, sprøjteorgasmer, længere holdbarhed til din mand, udforskning af anus eller noget helt andet? Hvis du er i tvivl, giver jeg dig her en lille oversigt over, hvad det forskellige sexlegetøj kan bidrage med til dit sexliv!

Hvis du ønsker en bedre orgasme

…er der mange måder at opnå dette på. Især vibratorer kan virkelig give nogle skønne orgasmer. Jeg er selv stor fan af det, når det kommer til solotime. Dog kan det også bruges inden selve sex til at stimulere især klitoris. Derfor har jeg fundet et par alternative stykker sexlegetøj til dig, som gerne vil afprøve dette:

Se produktet her: En billigere klitoris stimulator

Se produktet her: En dyrere klitoris stimulator

Se produktet her: En kraftig vibrator

Hvis du ønsker at stimulere anus

…er der utroligt mange ting, man kan gøre. Hvis man er helt ny på dette område, vil jeg nok anbefale at man starter mildt ud med partnerens stimulerende finger. Men nogle små buttplugs kan også være med at fuldstændigt at ændre jeres anusgame! Jeg har derfor fundet nogle ting for nybegyndere, eller til dig, som er lidt mere erfaren:

Se produktet her: Et starter kit for nybegyndere

Se produktet her: En nødvendig glidecreme

Hvis du vil øge jeres sexkvalitet

…så er der utroligt mange muligheder. Der findes sexlegetøj, eller tilbehør, som kan imødekomme ting, du måske ser som problemer i jeres forhold. Det kan eksempelvis være, at han ikke holder længe nok, kvinden ikke bliver våd, eller som forøger penisstørrelsen. Ikke fordi at dette på nogen måde er problemer for alle, men det er vigtigt at snakke sammen, og afklare med din partner, hvilke fantasier han har, og hvilke du selv har. Jeg har her fundet et par forslag til hvad I kunne afprøve:

Se produktet her: En lækker glidecreme

Se produktet her: Et lækkert penis sæt

Se produktet her: Mod tidlig sædafgang

Hvis du ønsker at blive domineret

…så er mulighederne mange. Det er meget udbredt at dominans er en god, og nem måde at spice sexlivet lidt op. Det kan gøres på mange måder uden sexlegetøj. Men jeg har har samlet lidt som kan stimulere dominansen igennem bondage:

Se produktet her: Håndjern til bondage

Se produktet her: Bondage sæt

Jeg håber at I fik noget ud af dette indlæg, og at du som enten fantastisk single, eller i et dejligt parforhold, finder noget, som kan bidrage positivt til jeres sexliv. Hvis du har forslag, eller en kommentarer, så send dem gerne ind på: mv@missgrey.dk – eller smid en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også