Missgrey Pigerne - størrelsen eller gørelsen

udgivet:

Julesjov til par: Julekalenderen alle fyre vil elske (2020)

Kæreste læsere

Vi nærmer os årets mest kolde og hyggelige måned, hvilket ofte kan betyde julekalender med chokolade, lakrids, gaver – you name it! En ting en julekalender dog aldrig kommer til at bestå af, må da helt klart være sex, ikke? Julen er velsignet, dejlig og hyggelig, ikke noget der skal skamferes af sex og lyst, eller hvordan er det lige det er?

Du er klikket ind på netop min blog, fordi du ligesom 50.000 andre kvinder, hungrer efter seksualitet, intimitet og kærlighed – og hvorfor ikke netop udfolde alt dette omkring hjerternes fest: JULEN!

Julekalenderen består af…. Julesjov til par💚

…et lille nips kærlighed, en lille sjat sex og en hel del af fantasien.

Det lyder enkelt og ligetil, at lave denne julekalender, jeg selvfølgelig vil vove at påstår, bliver årets julekalender, men så enkelt er intet på min blog.

Billedresultat for sexy christmas

Sådan laver du din egen frække julekalender

Du skal bruge:

En krukke med låg 2 forskelligfarvede papstykker og en hel del seksuel fantasi

Fantasien kommer lidt af sig selv, men du kan selvfølgelig og så læse vores indlæg her på Miss Grey, for at hente lidt inspiration. Opskriften lyder ganske enkel og ligetil, men pas nu på – for det var her besværet startede for mig!

Fremgangsmåde:

Krukken med låg, skal du lade være som den er, og kan du ikke det, så pynt den med julestjerner, hjerter eller hvad end, der lige falder dig ind. De to papstykker skal være forskellige farver, da de hver især skal repræsentere noget forskelligt. Jeg valgte hvid og rød, både for julehyggens skyld, men specielt den røde, fordi den for mig, er en sensuel farve. Den ene farve skal repræsentere et sted og den anden farve skal repræsentere en stilling… Og nej! Ikke en profession – men en sex stilling 😉 Hver farve klippes ud i 24 stykker, som du så udfylder. Ideen med kalenderen er, at din mand eller udkårne tager én af hver farve i 24 dage, og at I selvfølgelig gennemfører det seksuelle (med undtagelse af de dage, du har dit lort – men så skylder du jo bare!)

Men Quinn… 24 dage med sex er FUCKING meget?

Ja, kære læsere… det er faktisk fucking meget, men taget ud af 365 dage, er det faktisk ingenting. Og lidt julesjov til par, har aldrig skadet nogen. Faktisk er 24 dage, ganske lidt. Mr. Grey og jeg knalder stort set hver dag. Men næsten altid på samme måde, og derfor er det, at denne kalender er så superb! Den får dig til at udforske det seksuelle med din partner, og måske endda bryde nogle tabuer.

Gør det for din og mandens skyld! Det bliver en god jul. Så spørgsmålet er bare: Er du klar til lidt julesjov for par i år?

Xoxo

– Miss Quinn <3

Vil du gøre det nemt for dig selv? Well…

Hvis du ikke vil kaste dig ud i en selvgjort julekalender, kan du heldigvis gøre det lidt nemmere for dig selv i år. Sammen med Sinful.dk, har vi nemlig lovet at fortælle dig om deres helt egen, fantastiske og frække Julekalender for par. Her får du 24 små, frække gaver, som har en værdi af rigtig meget.

Læs derfor vores ULTIMATIVE GUIDE TIL: SINFUL JULEKALENDER FOR ÅRET 2020.

Se Også