*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læsere!

Så blev det endnu engang tid til at opdatere lidt på den julekalender, som jeg fik af Sinful. I får her i dagens indlæg de 4 næste ting fra den, som Mr. Teddy og jeg begejstret har åbnet hver dag her i december. Jeg er stadig ligeså imponeret over julekalenderen, som jeg var for et par dage siden, da jeg skrev om syv af lågerne i kalenderen. Læs også indlægget om de første låger her!

OBS: Dette er en anmeldelse af kalenderen fra 2017. Herunder kan du finde kalenderen fra 2018.

Sexlegetøj julekalender

KØB PRODUKT HER

Sexlegetøj julekalender: Fræk afstraffelse og begynder?

Jeg må indrømme, at variationen i sexlegetøj julekalenderen er fed. Vi har fået en del ting, som vi ikke havde før, og som udfordrer den lidt mere eksperimenterende side af vores sexliv. Men vi har også fået en masse små ting i super god kvalitet, som egner sig virkelig godt til et par, der måske lige er startet på deres samling af sexlegetøj.

13. december

Denne dejlige decemberdag bød på en fin penisring til samlingen. Dem har vi efterhånden en hel del af, men de er faktisk alle forskellige på både udseende og formål. Denne penisring kan strækkes, og er uden riller eller vibrator. Den passer til alle dillerstørrelser og er super fin til et begynder- eller letøvet par. Penisringe kan bruges om penis, eller kan spændes om kuglerne. Vi har især brugt den om penis, hvor den lukker en smule for blodtilførslen. Mr. Teddy’s dillerværk bliver derfor en smule mindre følsomt. Dette resulterer i længere holdbarhed fra hans side af. Win-Win!

FIND PRODUKT: Fleksibel penisring lige her!

14. December

Denne dag blev straks mere vild end dagen før. Den bød nemlig på noget bondagegrej til skuffen. Og det er her, Fifty Shades kommer ind i billedet. Silkebånd til lidt lækkert binderi om håndleddene eller fødderne – dit valg! Jeg må virkeligt sige at disse silkebånd er pænt nice at blive bundet med. De føles behagelige og det er virkelig et plus når det kommer til bondage. Det handler ikke om at det skal gøre ondt at blive bundet, men mere om dominansen i hele spillet. Gør klar til lidt action i fifty shades stil!

FIND PRODUKT: Du kan finde de finde satinbånd lige her!

15. December

Lige når man tror det ikke kan blive mere “Kinky” end dagen før, så åbner jeg op for en pisk. Dette er endnu ikke noget Mr. Teddy og jeg har i vores samling, og jeg blev derfor pænt begejstret over den. Den blev straks taget i brug, dog under ikke særligt seriøse forhold. Men pisken er super lækker, og i godt materiale. Den er svær at slå alt for hårdt med, og jeg ville klart anbefale den til begyndere eller lettere øvede, og deres sexsamling.

FIND PRODUKT: Find en ridepisk lige her! 

16. December

Denne dag stod virkelig i det kreative tegn. Dagens låge indeholdt et spil kort. Men det var langt fra et almindeligt spil kort. Kortspillet består af en god bunke helt forskellige kort, som hver har en sexstilling på sig. Alle stillingerne er forskellige, og jeg var virkelig imponeret over, at det er lykkedes at finde så mange forskellige stillinger. Jeg må virkelig sige, at dette er et kreativt stykke legetøj, som kan bidrage til variation i soveværelset på en rigtig fed måde. Lidt ligesom sex-terninger. Spillet har en rigtig god pris i forhold til hvad du får. En super god lille begynderting til skuffen!

FIND PRODUKT: Sjovt kortspil med nye stillinger! 

Det var alt for denne gang! Jeg vender stærkt tilbage om ikke så længe med mange flere lækre produkter til jer, og anmeldelser hertil. De sidste låger får du dog ikke med, da der også skulle være lidt hemmeligt til jer/dig, der stadig overvejer at købe kalenderen.

Vil du have kalenderen fra 2018, så find sexlegetøj julekalenderen lige her.

Much love!

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelPrøv det her som forspil, næste gang I er ude at spise!
Næste artikelAt være sammen med en, der allerede har en kæreste?
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here