Kære læsere

Fik du læst de fem første frække låger af min julekalender fra Sinful? Ellers smut ind og læs med. I dagens indlæg præsenterer jeg de næste syv låger, og jeg lover, at det bliver en sjov omgang. Vi fortsætter med den frække Sex Julekalender fra Sinful.

OBS: LÆS DEN ULTIMATIVE GUIDE OM: SINFUL JULEKALENDER 2020

Sex julekalender

KØB PRODUKT HER

En Sex Julekalender med: En oppustelig fisse?

Jeg må ærligt indrømme, at jeg bliver mere og mere begejstret for julekalenderen. Kalenderens indhold er interessant, innovativt og humoristisk. Jeg synes alle tingene er brugbare og kreative, selv for et par som allerede har en skuffe fyldt med pomfritudstyr, og andet diverse til underetagen.

6. December

Den sjette låge bød på den måske sjoveste ting til dato i vores sex julekalender. En simpel rejseting til Mr. Teddy, som han blev ualmindeligt begejstret for. Den bød nemlig på en oppustelig flashlight, altså en oppustelig “rejse-fisse”. Mr. Teddy ville afprøve den med det samme i ren begejstring, men jeg måtte altså lige have et ordentligt billede til Instagram. Uvidende “kom jeg til” at puste den op med luft for at få det bedste billede, hvilket resulterede i en meget frustreret Mr. Teddy. Den virker nemlig som en isterningepose – ting kommer ind, men ikke ud igen. Idéen er at man skal fylde den med varmt vand for at den føles lækker, og der følger en dejlig glidecreme med. Heldigvis fik Mr. Teddy afværget katastrofen og afprøvede den med stor begejstring. Mr. Teddy’s anmeldes af den oppustelige rejsefisse var, at den var ualmindelig og overraskende behagelig. Eneste minus er at den er til engangsbrug. Men så er der jo heller ikke så meget oprydning bagefter.

7. December
Den syvende låge bød på tre forskellige, og lækre glidecremer – med smag! En med lemon, jordbærsmag og den sidste med cool mint. Jeg må indrømme, at jordbær er min favorit. Glidecremerne er yderst lækre hvis man nu ikke finder smagen af dillermanden særlig tiltalende. Jeg er i hvert fald fan!

FIND PRODUKT: Smagsvarianterne finder du her

8. december

…bød på nogle superlækre kondomer. De ligner helt almindelig kondomer, men de er med massere af følelse til manden. Samtidig skåner de dig og udsætter ikke dit underliv for klamme kemikalier. Jeg er super fan af dem nu hvor jeg selv har droppet p-pillerne.

FIND PRODUKT: De klassiske kondomer finder du her

9. December

Den niende låge bød på et lækkert og sensuelt duftlys. Duften er tiltalende, og kan bruges til at skabe den helt rigtige og lækre stemningen under forspillet. Måske til en lækker massage, når kæresten skal have en lækker aften med forkælelse og “Happy ending”.

FIND PRODUKT: Duft/massagelys finder du lige her

10. December

Den tiende låge bød på en lækker lille ting til skuffen (eller tre). Nemlig tre lækre penisringe i hver deres størrelse. De kan bruges til enten at forsigtigt øge stramheden om hans vedhæng ved at først bruge den store, så den mellem og tilsidst den mindste. Eller også, hvis han er vant til det, eller bare mega fan, kan I bare kaste jer ud i den mindste. TIP: Man kan også bruge dem om kuglerne hvis han er til det.

FIND PRODUKT: 3 stk. penisringe lige her

11. December

Denne låge bød på en lækker accessorie til dominansen i sengen – enten til ham eller hende. Nemlig et par lækre håndjern. Håndjernene føles sikre, da de nemt kan åbnes af den person, som er spændt fast, og det synes jeg er super betryggende.

FIND PRODUKT: Klassisk håndjern her

12. December

Den tolvte decemberlåge bød på en lækker fjerdims. Den er også kendt som en “Feather Tickler”. En meget blød knastlignende ting med fjer på, som er super rar. Jeg gætter på at den kan bruges til teasing af kroppen og de erogene zoner – det skal helt klart prøves af.

FIND PRODUKT: Feather Tickler finder du lige her

Much Love

Miss Vanilla

Sex Julekalender

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelMine mest akavede one-night stands – del 1
Næste artikelSexlegetøj Julekalender og hverdagstips: 4 låger og Fifty Shades (2017)
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here