Sexlegetøj Julekalend - Fifty Shades of Grey

udgivet:

Julekalender og hverdagstips: De 5 første frække låger (2017)

Kære Læsere!

Som den opmærksomme læser sikkert ved, så har jeg modtaget en fantastisk julekalender fyldt med frækt sexlegetøj (2017). Denne tirsdag giver jeg en opsummering på de fem første dage i december, og hvad de har budt på af frække ting. Dette er en opfordring til, at turde spise andet end chokolade, nu julen melder sin ankomst.

LÆS DEN OPDATEREDE GUIDE 2020: >> SINFUL JULEKALENDER <<

Julekalender

[maxbutton id=”34″]

Fantasifuldt og spændende indhold

Allerede nu kan jeg sige, at jeg synes Sinful gør et rigtig godt job med julekalenderen. Idéen er innovativ, sjov og et frisk pust til julen. Nogle af tingene i julekalenderen (indtil videre), er ting, det erfarne par måske allerede har i skuffen. Men jeg synes det er en genial idé til par, som måske ikke har en kæmpe samling af udstyr.

1. December

Den første december bød på en supersjov ting, som jeg faktisk prøvede af med Mr. Teddy forleden dag. Lågen bød på to sex-terninger, hvor der på hver side enten står noget du skal gøre, eller hvad du skal gøre det med. De første 10 slag var super sjove og frække, men man kan ikke nødvendigvis blive ved virkeligt længe. Så ender du nemlig med at gøre de samme ting igen og igen. Faktisk brugte vi terningerne til at holde en lille pause i en omgang, hvilket fungerede mega godt! Kan klart anbefales.

FIND PRODUKT: Sjove og ret fine terninger lige her! 

2. December

Den anden december, og dermed anden låge, bød på noget, jeg aldrig har prøvet før. Det er en såkaldt fingervibrator, som man kan putte på fingeren. Jeg har endnu ikke afprøvet den, men jeg kunne forestille mig, at den er super god på klitoris, når man stimulerer med fingeren. Det skal klart prøves af!

FIND PRODUKT: Billig og sjov fingervibrator her!

3. December

Den tredje december bød på et par frække klemmer. Først troede jeg, at klemmerne var til ens nippels, men det viste sig at være til ens skamlæber eller underliv. Men egenligt kan man bruge dem, hvor man vil. Jeg brugte dem på mine nipples under en omgang, og det var super frækt. Nu er det også en stor erogen zone, som ofte er overset. Hvis du er typen, der elsker, når din kæreste sutter på dine nipples, vil du også elske dem her! Klemmerne kan indstilles i forhold til, hvor meget de skal stramme, og designet er enkelt, lækkert og behageligt.

FIND PRODUKT: Prøv kræfter med nogle blive klemmer lige her! 

4. December

Den fjerde december bød på en lille teaser på Instagram, hvor jeg spurgte, om I kunne gætte, hvad dagens låge bød på. Flere af jer havde super gode bud! Den fjerde låge bød på en superlækker glidecreme. Sinful glidecremen er uden parabener, farvestoffer og alt muligt andet grimt, hvilket er et kæmpe plus! Jeg har faktisk allerede en flaske stående fast i skabet, da jeg er stor fan af den. Det er en af de eneste glidecremer, som min fisse godt kan lide, og den føles slet ikke slimet som mange gør. Den kan klart anbefales!

FIND PRODUKT: Silikoneglidecreme lige her

5. December

Den femte december bød på en lille ting, som jeg muligvis ikke er den store fan af. Men måske det er et tegn på, at jeg skal give det en chance til. Det var nemlig en analkugle, som dagens låge bød på. Jeg har før ikke haft den store succes med analkugler, de er nemlig knækket, og forsvundet op i mig en gang før. Men i modsætning til den daværende analkugle, (som jeg forresten fik presset ud igen), så virker denne i super god kvalitet. Så den knækker næppe oppe i mig. Mon ikke jeg burde prøve igen? Min episode med kuglen, kan vidne om, at man som ung kvinde, ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. Også selvom, det kan være fristende at købe det helt billige legetøj.

FIND PRODUKT: Find en god udgave af analkugler her

Læs med næste tirsdag, hvor jeg giver jer de næste 7 låger af julekalenderen (find indlægget ved at søge efter det på Missgrey.dk), og ellers husk du i mellemtiden kan følge med på Instagram og Snapchat. Med på vejen får du lige en letpåklædt og sexet julemand – det er vel kun jul én gang om året. Much Love fra Miss Vanilla.

Fræk juletid

Se Også