Missgrey.dk

udgivet:

Jeg vil eksperimentere med flere partnere

Kære Læsere!

Igår skrev jeg i mit lørdagsindlæg om en stor ændring i mit og Mr. Teddys sexliv. Jeg tror nemlig ikke længere på et monogamt forhold. Her forklarer jeg alle aspekter og vinkler, og hvordan vi har tænkt os at det hele skal foregå i fremtiden. I dette søndags indlæg følger i min rejse fra en sucker for tosomhed til en person med lyst til seksuel eksperimentering med en anden end Mr. Teddy.

Utroskab er noget helt andet

I mit første forhold oplevede jeg gentagne gange utroskab og den uærlighed og mistillid dette førte med sig. Jeg blev i forholdet på trods af dette og fortsatte med at have sex med ham – simpelthen fordi jeg ikke vidste bedre. Jeg blev indelukket i mit sexliv og vi kørte en hård missionær hele vejen tit og ofte. Jeg mistede lysten til at eksperimentere og bare generelt til sex men blev ofte presset ud i det alligevel. Igennem dette forhold opbyggede jeg derfor troen på at et forhold uden utroskab altså et monogamt forhold – var det eneste forhold hvor personerne virkelig elskede hinanden. Jeg blev holdt fast i troen om at hvis han virkelig elskede mig så havde han slet ikke lyst til andre end mig.

Denne tro på det monogame forhold forfulgte mig ind i mit forhold med Mr. Teddy. Lidt længere inde i vores forhold begyndte vi at snakke om hele fænomenet monogami og hvorfor det er samfunds korrekt i disse nymoderne tider kun at køre det traditionelle forhold. Efterhånden som jeg blev mere og mere tryg ved Mr. Teddy begyndte vi at eksperimentere med en masse forskellige ting, men tanken om at bryde vores monogame forhold var alligevel for meget for mig.

En ubevist handling

Det er svært for mig at sætte en prik på præcis der hvor min holdning ændrede sig. Jeg forestiller mig nærmere at det er en glidende overgang. Det startede med at jeg oplevede seksuel kemi med en anden person (i et rent og skær venskab), altså når jeg snakkede eller mødte denne person så oplevede jeg en lyst til at eksperimentere med ham. Dette satte selvfølgelig en masse tanker igang hos mig – elskede jeg ikke længere Mr. Teddy, var vores forhold forkert og var det muligt at være tiltrukket så meget af en anden person men stadig elske og have lyst til sin kæreste? Det var svært for mig at gøre rede for alle disse tanker især når jeg ikke engang havde været sammen med denne fyr seksuelt. Jeg valgte selvfølgelig at tage en snak med Mr. Teddy om det, og vi kom frem til at måske dette var et eksperiment vi ønskede at udføre..

Næste lørdag giver jeg jer næste bid af historien og præsenterer Mr. Boytoy for jer og hvordan det eskalerede imellem os. Håber i alle har en dejlig søndag derude! Husk i altid kan skrive personligt på mv@missgrey.dk eller smut ind og følg os på snapchat (missgreydk) eller instagram (missgreydk)

Much Love

Miss Vanilla

Se Også