Kan vi kvinder tilfredsstille vores mænd fuldstændigt

udgivet:

Jeg tilgav utroskab – men hvorfor?

Kæreste læsere!

Her på MG skal vi på denne dejlige søndag, endnu engang tage fat i temasøndag, og denne gang i et lidt mere seriøst og hjerteskærende emne – især fordi det kommer meget tæt på.

Som I for 1½ måned siden kunne læse her på bloggen, begik Mr. Grey den store fejl, at kysse med en anden pige. Selvom det “kun” var et kys, er det i mit hoved stadig utroskab. Mr. Grey lukkede et splitsekund hjernen ned, og lod sig rive med af stemningen og endte med at begive sig ud i noget risikabelt, som han dog også har fortrudt efterfølgende.

Hvorfor tilgive utroskab, når man ligeså godt bare kan droppe fyren?

Efterhånden som tiderne bliver mere moderne, og skilsmisse og brud bliver mere normale, sætter jeg mig modsat, og vælger at kæmpe for den person, jeg af hele mit hjerte elsker! Det var jo hvad man gjorde i gamle dage… Kommer det fra pigen på 24, der lyder som en på 80!

Når man elsker en fyr, som jeg elsker Mr. Grey – og kun kan smile, hver gang jeg ser på ham, og altid føler mig som den smukkeste pige på jorden, når han ser på mig, så ved man det er ham, man skal og har lyst til at bruge resten af livet med! Mr. Grey er manden, jeg vil bruge resten af mit liv med, have børn med og opleve verden med, og sådan har jeg følt det siden dag 1.

Dengang, langt langt tilbage i tiden, kæmpede man for kærligheden eller det forhold man havde startet med en person. Man gav ikke op, fordi personen man elskede fuckede up, eller gik videre til den næste, bare fordi det var den nemmere løsning. Dengang kommunikerede man med personen, og fandt frem til en løsning og selvfølgelig enighed om, at forholdet på en måde skulle blive fuld af tillid og kærlighed!

Jeg er nok det jeg vil kalde, en gammeldaws’ romantiker – jeg tror på, at alt er går skæbnens vej, at folk der fortjener det rammes af karma, og at kærlighedens veje er skabt af en højere enhed!
Den kærlighed Mr. Grey og jeg har til hinanden, er det mest fantastiske jeg har oplevet. Han får en masse følelser frem i mig, som jeg aldrig har oplevet så intenst, og så er der bare noget ganske specielt og ubeskriveligt imellem os.

Netop på grund af det stærke bånd vi har til hinanden, tilgav jeg Mr. Greys utroskab.
Den aften Mr. Grey dummede sig, ved jeg han inderligt fortryder, og jeg ved det, fordi vi har brugt kommunikation som en løsningsmetode.

Kommunikation er vejen frem!

For visse personer, kan det være meget svært, at acceptere utroskab, men for mig, har Mr. Grey været med til at gøre det “nemt”. Vi har snakket mange gange om emnet og situation vi stod i for 1½ måned siden, og for at være ærlig, er tilliden der endnu ikke helt, men vi er begge godt på vej.

top we her female campus
Mr. Grey viser konstant at jeg kan stole på ham, og bærer over med, at jeg til tider kan være lidt jaloux, og jeg giver Mr. Grey længere snor fra tid til en anden, og fortæller ham så snart jeg har nogle følelser i klemme i forhold til, hvad han foretager sig i byen.

Kommunikationen omkring utroskab er indviklet, og man skal altid huske respekten for hinanden i det.
Hvis man konstant viser tvivl, vil personen også konstant vise tvivl i forhold til selve forholdet. Husk at personen der har begået utroskab altid har en grund. Snak det igennem og find ud af, hvor i står efter det, hvor han eller hun ville hen med det, og om I kan arbejde videre (sammen) derfra, for at få en gnist i forholdet igen.

Det er ofte nemt bare at give op og komme videre, men andre gange er det ligeså nemt lige at få snakket tingene igennem, og finde ud af, om man virkelig vil kæmpe for forholdet, og lade kærligheden gå sine veje.

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også