Mistet selvrespekt

udgivet:

Jeg mistede min selvrespekt… Hvordan kommer jeg videre?

Kære Læsere!

Hvis du er aktiv herinde på Missgrey, så er du nok bevidst om, hvad der er sket mellem Mr. Teddy og jeg. Hvis du endnu ikke kender den historie, så smut ind her: Jeg tror ikke på et monogamt forhold!

Jeg har åbnet op og fortalt om, hvordan vores sexeventyr blev til et kaos af misforståelser, utroskab og sårede følelser. Jeg gjorde oprør mod den person, jeg følte jeg var ved at blive med Mr. Teddy og jeg ønskede inderligt at få løbet hornene af mig.

Hvor står vi idag? Er vi kærester?

Jeg vil næsten vædde på at alle forhold har kriser, og at disse kriser er sunde! For mig er det urealistisk, hvis der aldrig er knas på tråden med din udkårne, så forestiller jeg mig et ret kedeligt forhold. Ikke fordi jeg mener man skal skændes “all day, every day”, men diskussioner er måden, hvorpå man ytrer sine holdninger som forskellige mennesker – og dette mener jeg er sundt i et parforhold.

Så vi havde en krise. En større en af slagsen. Og det gjorde forfærdeligt ondt samtidig med at jeg aldrig har oplevet at miste så meget selvrespekt.

En del af min selvrespekt røg, da jeg løj overfor Mr. Teddy, men den største bid forsvandt, da jeg vedvarende løj overfor mig selv. Ærlighed er vigtigt i et parforhold, men hvad jeg lærte var at ærlighed overfor dig selv er vigtigere end noget andet!

Hvad jeg stadigvæk ikke ved, er hvordan jeg skal genfinde min selvrespekt. Når jeg tænker tilbage på visse situationer, kan jeg mærke, hvor dybt og inderligt jeg fortryder visse handlinger. Hvordan fjerner man denne følelse? Ved at acceptere den? Jeg er i hvert fald begyndt at bearbejde det, efter en lang periode, hvor jeg bare gemte det væk.

Dette gælder ikke kun mig, men også mit forhold til Mr. Teddy, og vi er heldigvis kommet stærkere ud på den anden side sammen.

Når man snakker om akavet…

For søren da, nu blev det også lige super dybt.

Men ærligt, så forsøger jeg at tage det hele med et gran salt og en god portion mavekramper. Jeg forsøger at fokusere mere på de positive og sjove minder, end dem som jeg er knap så stolt af. Men jeg kan ikke løbe fra følelsen af at det hele er lidt akavet og underligt.

Jeg har aldrig mødt en fyr jeg har bollet efter jeg har dumpet ham – min ekskæreste bor langt væk og jeg er stadig sammen med Mr. Teddy. Men et event nærmer sig, hvor jeg ved, at jeg møder ham og jeg har ingen ide om, hvordan det er at se en fyr, der allerede ved at ens ene skamlæbe er længere end den anden… og at man engang troede, det var ens klitoris… eller for ikke at nævne den bums på ballen der aldrig går væk… omg…

Jeg holder jer selvfølgelig opdateret med, hvordan denne aften forløber sig, og om jeg kommer igennem den uden at være alt for akavet..

Kom videre

Ønsker jer alle en dejlig lørdag derude! Husk I altid kan skrive på mv@missgrey.dk for spørgsmål eller efterlade en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også