Miss Quinn

udgivet:

Hvorfor gør mændene intet af lyst?

Kæreste læsere!

Dette indlæg bliver lidt atypisk, i det jeg egentlig ikke kan komme med en løsning, men egentlig bliver nød til at bede om JERES hjælp – For hvordan får jeg Mr. Grey til at gøre ting af egen lyst?

Jeg har tit fornemmelsen af, at Mr. Grey aldrig rigtig gør noget af lyst, men at jeg ofte skal bede ham om at gøre det, jeg gerne vil have – altså at han gør tingene og dækker de behov jeg måtte have!

En Mr. Grey der intet gør af lyst – andet end sex selvfølgelig!

For noget tid siden kom jeg hjem til en Mr. Grey, der lå og dovnede den på sofaen med Ps3 stikket i hånden.
Kl. var 18:00, og aftensmaden var (som aftalt) slet ikke i gang, vasketøjet skulle ned i kælderen og opvasken stod som Senai Bjerget på køkkenbordet!
Min dag var gået med eksamensarbejde og Mr. Grey havde ikke løftet en finger.

Skal manden lide under vores behov og gøre tingene af lyst?

Efter en masse trusler, onde ord og truslen om at forlade ham, faldt vi begge til ro og tog den alvorlige snak om, hvordan man lige gør ting af lyst.
Som kvinde vil jeg gøre alt det der står i min magt for at tilfredsstille Mr. Grey, fordi jeg elsker ham, fordi jeg vil se ham glad og mest af alt, fordi jeg har lyst.

Sådan har Mr. Grey det bare ikke!
Som selvstændig og lyst styret kvinde, forstår jeg det bare ikke. Hvordan kan en ulækker og støvet lejlighed ikke give manden lyst til at gøre rent!
Mr. Grey kan simpelthen ikke se når lejligheden er beskidt, for han kan leve med det, hvilket jeg jo ikke kan… Men det er jo så også MIT behov, der kommer ind i billedet her – et behov for at have en ren lejlighed. Mr. Greys behov er anerledes, og han ser hellere bare, at vi er lykkelige sammen, og ser egentlig bort fra rodet.

Mit behov og min lyst

Er rengøringen og alt det huslige MIT behov og min lyst?

Kører reglerne herhjemme hos os udelukkende på mit behov?
Jeg mener, det er jo ikke fordi skraldet, støvet eller rodet gemmer sig? Det ligger dér til alles skue!
Alle kan da se at skraldespanden er fuld, hylderne er støvet eller at man bliver nød til at tørre fødderne af, inden man går ud!

Mr. Grey ser det bare ikke!! Og måske skal jeg til at lære ordet: “PYT!” Et afslappende ord der giver slip på dagligdagens bekymringer!
Mr. Grey og jeg ser ikke på tingene fra samme perspektiv! Og det må jeg bare acceptere!

Mr. Grey nævner mine fejl, når de er der, men ændrer ikke på dem!
Jeg både nævner og prøver at ændre dem! Og jeg kan ikke lade være!

Som kvinde i en selvstændig familie, har jeg altid lært at orden og en pæn bolig, er en del af hverdagen – man kan jo ikke præsentere sin bolig i beskidt tilstand. Ved denne slags opdragelse, er der selvfølgelig også blevet skabt et usynligt behov! Et behov jeg vil have gennem hele mit liv.
På trods af at jeg ved, at Mr. Grey er opdraget på samme behov, så opfanger han dem ikke på samme måde! Det må jeg acceptere!

Dog kan jeg bede ham om at hjælpe mig med at komme mine behov til livs. Vi er jo to om denne bolig.
Jeg skal også bare acceptere, hvis han så siger nej, for han skal jo netop ikke opfylde ALLE mine behov – skal han??

Hvad siger I, Miss Grey læsere?
– Kan jeg bede Mr. Grey om at komme mine behov til livs, og hvis ja? Hvordan får jeg ham til at gøre det af lyst? Skriv jeres mening i kommentar feltet eller skriv til mig på MQ@MISSGREY.DK <3

Xoxo

– Quinn <3

Se Også