Sexgrænse

udgivet:

Har I for lidt sex i jeres forhold? – Sådan får I mere!

Kære Læsere!

Alle forhold er utroligt forskellige når det kommer til sex-dynamikken – nogle boller som kaniner ind og ud hver dag, og andre nyder godt af et enkelt lørdagsknald engang imellem. Det hele er fryd og harmoni, så længe partnerne begge kører i samme sex drive. Det er desværre sjældent dette fænomen opstår.

De fleste jeg snakker med som har problemer i deres forhold, giver klart udtryk for at sexlivet fejler. Enten presser den anden partner på for at få mere sex, eller også føler personen sig ikke tilfredsstillet.

Så hvordan får man mere sex?

Selv har jeg opdaget hvordan utallige eksperter og TV-programmer omhandler hvordan man skal have mere sex. Mere sex i parforholdet gør jer gladere, og I skal nærmest tvinge jer selv til det, selvom I ikke lige har lyst i øjeblikket.

Til dette har jeg delte meninger!

Jeg mener, at man aldrig skal gøre noget man ikke har lyst til. Dertil er det helt okay at føle at man ikke har lyst til sex i en længere periode – for der er mange andre udefrakommende ting der styrer dette. MEN.

Nogle gange skal man altså lige tage sig sammen. Dertil vil man få oplevelsen af at det faktisk er super smækkert, når man først kommer igang. Dette kan ske i tilfælde, hvor du eksempelvis siger nej til sex fordi…

  • Vasketøjet hober sig op og du stresser over at dine sure underbukser ligger og mugner på toilettet, når elektrikeren kommer om et par timer, og du lige kan se den pinlige episode udspille sig når rædslen går op for ham..
  • Eller du har haft en lang dag med sved og prut i underbuksen, og du ønsker ikke at din kæreste skal begive sig ned til dette bombeterritorie…
  • Eller du simpelthen bare er for træt og føler at du ikke kan overskue hans stive dillermand der kræver opmærksomhed lige nu.

Så tag en dyb indånding. Og vid at alting nok skal gå alligevel og at sex er rart og dejligt sammen med din kæreste. Så mit første råd er at slippe alle de dårlige undskyldninger og bare gøre det engang imellem alligevel.

Hvis du vil have endnu mere sex!

Så er der andre råd jeg kan smide i din retning. Der er nok ikke den perfekte opskrift for det optimale sexliv, for det er svært når man skal være to til tango. Men..

  • Tænk tilbage til dengang i humpede som kaniner og var nyforelskede – hvad gjorde i der? Hertil er svaret at den nye forelskelse sikkert var udslaget for de mange knald – men overvej alligevel hvad i gjorde. Hvor gjorde i det, i hvilke stillinger? Og prøv det igen!
  • Flyt sex ud af soveværelset. Bol i bilen, bol i køkkenet (og drop tankerne om hygiejnen her) bol alle steder simpelthen! Snup et knald i jeres fælles vens kælder – bliver i opdaget har i nogle gode historier til senere i livet.
  • Og nu til den mest kedelig men ikke mindst vigtige .. Snak om det. Snak om jeres behov og forventninger til jeres sexliv og find ud af hvorfor i ikke er tilfredse.

Og så er det bare ind og hop på kæresten! Håber i alle har en dejlig lørdag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også