Hvorfor er jeg så stille

udgivet:

Hvorfor er jeg så stille?

Kære læser,
Jeg ved ikke om du har lagt mærke til den ekstra stilhed, der er kommet fra mig? Det skyldes flere forskellige ting – nogle flere obvious end andre. Læs med, og forstå måske lidt bedre, hvorfor jeg er blevet lidt mere tavs..

Graviditet

En af de mere indlysende grunde til at jeg har været lidt langsom i optrækket, er naturligvis min graviditet som har fyldt en del. Jeg har det dog ikke dybt forfærdeligt som jeg havde i starten (7-9-13), hvor jeg egentligt ikke kunne andet end at ligge ned hele tiden. Dét var en nær umulig periode at komme igennem!

Gravididtet - Syg

Men nu hvor jeg har det langt, langt bedre, så er det ikke dén grund som fylder mest. Men den hænger ret meget sammen med den anden grund:

Mangel på energi

Jeg er mega træt i tiden. Som i helt vildt! Ikke nok med at der skal vokse et nyt menneske inde i min krop, så skal jeg også studere, arbejde lidt, til nogle andre arbejdsopgaver, holde mine fritidsinteresser vedlige og være sammen med min familie – her specielt min lille Terminator og Mr. Bad.

Det i sig selv gør, at omkring mindstemandens sengetid, så er mor her også godt mør.

Tiden smuldrer simpelthen væk for mig, når jeg er så træt!

Hvad så med bare at være bedre organiseret?

Total uorganiseret

Jeg ville virkelig gerne under dette punkt sige, at jeg er mega organiseret, og er totalt in-time med alt. Det ville bare være en jævn stor løgn. 

Min to-do liste for hver uge ligger troligt på mit skrivebord, og min vægkalender bliver fyldt med opgaver, og streget over. Jeg har styr på, hvad der skal gøres, og hvornår det skal gøres. Men det der med at gøre det…

Graviditet - Uorganiseret

Ja, jeg er nok ikke helt den hurtigste på aftrækkeren. Selv mine studieopgaver bliver lidt lavet i sidste øjeblik i tiden.

Men!

Jeg har nu lovet mig selv – og nu jer – at begynde at blive bedre til at gøre ting. I god tid, vel at mærke.
Jeg har nok egentligt også lidt lovet Mr. Bad det. Og mine studiekammerater. Og lidt, ja alle, jeg kender.

For det er faktisk et lille problem for mig i tiden; jeg er bare virkelig god til at gøre ting i sidste sekund

Ikke at det i sig selv er nyt for mig, sådan har jeg faktisk altid været som person. Mine yndlingseksamener er også de, hvor du kun har omkring 10-45 min at gøre dig klar i. Så det ligger lidt i min natur.
Problemet opstår, når jeg samtidigt er så ualmindeligt træt som jeg er i tiden. Jeg er simpelthen for træt til, at min hjerne kan køre på så “høj en fart” på så kort tid. 

Sådan løser jeg det!

Så nu skal det altså være lidt slut med det der “sidste sekund” halløj. Jeg skal gøre tingene i bedre tid. Lidt hver dag, må det næsten være.

Det bliver super hårdt, for jeg har aldrig været den type. Men når jeg kan falde i søvn vitterligt overalt, og ligemeget hvad klokken siger, så er det bare en nødvendighed.

Så min plan er at få gjort lidt fra min to-do liste hver dag. De større opgaver må jeg tage lidt af hver dag.

Så fra nu af skulle I gerne kunne læse mine indlæg hver fredag, uden alle de her mellemrum.

Graviditet - Sådan løser jeg det

Jeg håber I vil læse troligt med!

XOXO Miss MILF

Se Også