Miss Vanilla - Missgrey sexblogger

udgivet:

Hvem gemmer sig bag Miss Vanilla?

Kære Læsere!

Denne søndag giver vi dig læser et lille indblik i hvilke personer, der egentligt gemmer sig bag bloggen. Jeg giver dig her 5 funny facts og et lille glimt bag om kulisserne.

1. Intimbarbering – to do or not to do?

Intimbarbering er egentligt et ret omtalt emne i min venindegruppe, men min holdning har altid været pænt klar. Alle hår på kroppen skal simpelthen bare fjernes. Jeg er ikke hårfan, når det kommer til mig selv, men er egentligt pænt ligeglad med, hvad andre gør. Så længe jeg bare ikke skal have krøllede nudler overalt på kroppen.. Hårfjerning er derfor et dagligt indslag i min hverdag.

2. My veggie life

Personligt er jeg vegetar og har efterhånden været det i små fire år – det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Idag kan jeg egentligt ikke huske hvorfor jeg blev vegetar, men for mig er det en livsstil og en jeg er virkelig glad for.

3. Jeg har en fetish for næser

Jeg er helt vild med næser! Især de nuttede slags. Vi går vel alle rundt med en eller anden fetish for et eller andet mærkeligt, men min er helt klart næser.

4. Copenhagen life

I øjeblikket bor jeg i min egen lejlighed i København, men til august skal vi simpelthen flytte sammen, Mr. Teddy og jeg, i vores egen fælles lejlighed. Det er et kæmpe spring i vores forhold, og jeg kan ikke andet end at se frem til det!

Miss Vanilla

5. Gajol eller Läkerol?

Jeg har 376 läkerol pakker på væggen. Simplthen. De er et kært minde om et venskab, som jeg sætter stor pris på, og en tid i mit liv, som både bød på opture og nedture. Og så pynter de ret fint med alle deres forskellige farver. (og ja, jeg har spist alle läkerolerne selv..)

Håber I alle har en fantastisk søndag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også