Jeg har ALTID været til mænd i jakkesæt. Og det er jeg i den grad stadig. Jeg elsker en mand, som forstår at klæde sig knivskarpt og ikke mindst stilet. Når man så endelig får pakket dem ud, så skal der gerne gemme sig en rigtig frækkert inde bagved. Det gør selvfølgelig heller ikke noget, hvis der nu skulle springe et par gode muller frem. Og et par enkelte tatoveringer.

Nå men alt det ved du sikker godt i forvejen, hvis du har læst lidt med før.

Jeg har egentligt altid troet, at jeg skulle ende op med en gennemført forretningsmand. Men så mødte jeg min nuværende kæreste, selveste Mr. Perfekt, som er håndværker. Og så skal jeg da ellers lige love dig for, at der åbnede sig en helt ny verden. Og en helt ny race indenfor, hvad rigtige mænd også kan være.

HÅNDVÆRKEREN

Håndværker-sex er altid noget jeg har hørt lidt om gennem film, eller som små fiktive vandrehistorier. Faktisk havde jeg ikke tænkt at det var noget, som kunne sammenlignes med virkeligheden. Men aldrig har jeg da oplevet noget så lækkert. Og det passer. Håndværker-sex er virkelig godt.

Hvad er det så egentligt, der gør det så gennemført tilfredsstillende at være sammen med en håndværker? Nu skal du bare høre.

Håndværkere er lidt mere hårde i filten i forhold til mange andre mænd, hvis man kan sige det sådan. Deres muskler er ikke muskler, som er kommet af at løfte jern i fitnesscenteret, men af at arbejde hårdt. De kan ordne alt i dit hjem. Og hvis du, som jeg, ikke kan slå et søm i en lort uden at ødelægge begge dele, så er det virkelig en fordel.

Er du håndværker giver det sig selv, at du også er god med hænderne, hvilket kan have visse fordele i andre sammenhænge. Du har råstyrke af en helt særlig kaliber. Du er ikke til “pussenusse” sex, men forstår derimod at tage ved og holde fast.

– Med en håndværker har du altid noget frækt at se på. Mange af dem arbejder i bar overkrop, når der er varmt. Og har det med at blive lidt beskidte på alle de rigtige måder, mens sveden langsomt glider ned over deres muskuløse krop.

– Håndværkere er ikke dovne og slaskende. Du får en mand, som er fyldt med energi. Selv efter en lang dags arbejde. De kan blive ved og ved. Lige meget om vi snakker arbejde eller i seksuelle sammenhæng.

Alle bør prøve en håndværker

Hvis du allerede er sammen med en håndværker, så ved du hvad jeg snakker om. Og så formoder jeg, at du er enig i overstående. Er du ikke, så ville jeg ikke gå glip af at prøve en håndværker, hvis jeg var dig. Hvad enten det bare er for en enkelt nat, eller som en kommende kæreste, så har du bestemt noget at se frem til. Håndværkersex er uforglemmelig. Og kan ikke sammenlignes med noget andet.

Skriv gerne en kommentar under dette indlæg, eller kontakt mig privat på: ml@missgrey.dk – hvis du har spørgsmål eller en historie at fortælle. De kærligste hilsner fra <3 Miss Lara <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here