Kære Læser!

Et mindre opråb her fra redaktionen. Hvis du følger fast med på Missgrey.dk, ved du også, at vi sørger for, at du bliver underholdt med ugentligt indlæg – primært fra Miss Fox, Miss Robinson, Miss Lara og Miss Vanilla <3 MEN, for at det er sjovt at blogge, må du som læser, meget gerne blande dig i debatten. Vi elsker nemlig, når vi kan mærke, at DU er med derude bag skærmen?

Ved du, at du kan kommentere på vores indlæg? Og hvordan?

Hvis du synes, et indlæg har vakt nogle følelser hos dig – eller givet dig lysten til at høre mere, og få svar, så skal du blande dig. Det kan du heldigvis gøre på en nem måde. Du skal selvfølgelig bare lige vide, hvordan. Tilmed kan du ALTID være anonym. Vi ved godt, herinde, at vi opererer i feltet sex og samliv, og derfor, er det ikke sikkert, man lige vil have sit fulde navn til skue ude i cyberspace.

Når du kommenterer på et indlæg, sker det ikke lige under indlægget, men du skal scrolle lidt længere ned for at lægge din kommentar. Du kan se hvordan lige herunder! Eksemplet er taget fra indlægget: “Daten med Byggematadoren”.

SÅ HUSK DET NU: Bland dig i debatten – kommenter på indlæg, så vi ved, at du er med derude <3

Step 1: “SCROLL LÆNGERE NED”

Kommentere på vores indlæg

Step 2: SKRIV UNDER “EFTERLAD ET SVAR”

Kommentere på vores indlæg

Tidligere artikelSex in the city
Næste artikelMin hyldest af de kvindelige former
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here