Gæsteindlæg-daten-med-byggematadoren

udgivet:

Gæsteindlæg: Daten med byggematadoren

Kære Læsere!

For tiden, får vi tilsendt læserhistorier fra jeres datingliv. Det er super skønt. Bliv endelig ved med det. Send din historie ind på: Mette@missgrey.dk? Du er altid anonym!

Livet med Tinder: Daten med byggematadoren

Jeg vil lige starte med at sige, at jeg er fast læser her på Missgrey, og jeg har læst med længe. Da jeg fandt ud af, at der var mulighed for at sende datinghistorier ind, så måtte jeg gribe muligheden. Jeg er netop blevet single igen sidste år, efter jeg har været i et forhold over 5 år. Min eks-kæreste er verdens dejligste mand, men til sidst, blev det sådan, at vi var mere venner end kærester. Bruddet var derfor smertefrit. Faktisk havde vi nærmest ikke sex det sidste år, vi var sammen.

Starten på en helt ny dating-oplevelse

Fordi jeg har været i et langt forhold de sidste mange år, har jeg kun hørt om Tinder. Jeg har selvfølgelig også set med, når vi har været samlet i venindeflokken, og især én af mine veninder er hardcore bruger af konceptet. Jeg har fået lov til at swipe på hendes bruger før – det er sådan noget, vi andre (som normalt er i forhold), elsker at få lov til. Man kan jo godt se med, hehe! Jeg havde derfor en forståelse for, hvad det gik ud på, inden jeg oprettede min egen bruger.

Da jeg endelig fik sat mig ned og sat min bruger igang (connect med Facebook – gisp), åbnede der sig en ny verden. Jeg begyndte ivrigt at swipe. Der kom unge mænd op – og en del ældre. Min veninde fortalte mig bagefter, at jeg havde fået sat indstillingerne forkert. Derfor dukkede der altså 45-årige mænd op på min skærm (jeg er selv 24).

Nå, men spændende! Og pludselig, kom der et ret interessant match op

Jeg vælger at kalde ham Byggematadoren

Byggematadoren var ret offensiv lige fra starten. Han forklarede, at han tændte på mit smil og mine øjne, og at han var nødt til at møde mig hurtigst muligt. Jeg synes selv det var lidt too much i starten – især fordi, han var/er 20 år ældre :O Men okay. Jeg bor i Aalborg, og han kom nede fra Århus, så vi aftalte, at han kørte op til mig. Efter at spørge min erfarne Tinder-veninde til råds, blev det hurtigt klart, at man ikke må invitere sin date hjem første gang. Det er åbenbart meget vigtigt med neutral grund. Vi aftalte derfor at mødes et sted nede ved havnen i Aalborg (hvor er hemmeligt), men jeg havde fundet et meget hyggeligt spot. Herfra skulle vi så gå en tur, og så skulle han smutte hjem igen.

Aftenen udviklede sig dog noget anderledes end jeg havde forventet.

Jeg er på mødestedet før ham, men venter kun lige kort, før jeg ser hans Jeep parkere lidt fra mig. Det er tydeligt, at det er ham bag rattet. Han har det her store (vel-trimmede skæg), og en mørk jakke på. Han har sort/brunt hår, og mørke øjne. Og da han stiger ud af bilen, stopper mit hjerte lige et par sekunder. Han gør mig allerede super genert.

Daten med byggematadoren

Det er meget tydeligt, at han er anderledes end min eks.

Min eks er en af de her søde, gode fyre. Og ham jeg ser i bilen, er ikke en af de søde fyre. Han er fuld af autoritet og testosteron. Byggematadoren er også den første date jeg er på efter bruddet, så jeg er temmelig på ukendt land.

Heldigvis er Byggematadoren meget rolig, og kommer hen til mig, og giver et stort og varmt knus. Manden er ikke bange for at sige, hvad han mener, så han fortæller mig hurtigt, at jeg er meget smukkere i virkeligheden. Og at han er glad for, at han var så insisterende på at møde mig.

Snakken falder meget naturligt, og vi ender med at gå rundt i Aalborg et par timer. Jeg ænser ikke, at tiden flyver afsted, for vi har virkelig meget tilfælles. Tiltrods for hans meget macho-attitude, så er han et varmt familiemenneske, som vægter sine nærmeste højt. Han er entreprenør og kører byggeprojekter, så er meget på farten, hvilket lyder hårdt for ham. Hvad der så også kommer som et chok er, at han har to børn – en pige og en dreng, næsten på min alder :O

Well, der røg min romantiske forestilling lidt om en fremtid med ham.

Da aftenen er ved at være slut, går vi tilbage til hans bil. Og imens han er ved at sige farvel til mig, finder han noget frem fra hans pung. Han giver mig sit visitkort (meget romantisk… not), og forklarer, at jeg ikke skal skrive til ham på Tinder mere, men ringe til ham, når/hvis jeg vil ses igen. Jeg skal ikke være i tvivl om, at han vil mig. Vi siger farvel, og ender med at kysse hinanden. Han har de her store hænder, som han lægger om livet på mig, og så kysser han fuldstændig fantastisk.

Hvad sker der herefter?

Selvom daten med Byggematadoren er mere end hvad jeg kunne drømme om at finde på Tinder (ift. hvad jeg har hørt man finder af scum derinde fra min veninde), så ender date nummer to ikke helt godt. Jeg ringer til ham, og vi snakker frem og tilbage, og aftaler, at jeg kommer til Århus – hjem til ham.

Manden bor helt centralt nede omkring åen og Magasin. Og jeg kan slet ikke finde ud af, hvor stor hans herskabslejlighed egentligt er. Men jeg kan hurtigt se, at der er et par teenageværelser, og at det hele er indrettet meget “her bor vi tre”. Han er fraskilt og jeg hører ikke meget om ekskonen… heldigvis!

Da jeg besøger ham i Århus, virker han meget mere stresset end før!

Og da jeg ankommer, er han faktisk igang med at arbejde på nogle papirer inde på sit hjemmekontor. Han er ikke den gentleman, jeg troede. Dog opper han sig, vi får mad udefra, lidt vin, og jeg ender faktisk med at være sammen med ham. Han er en konge i sengen – ved 100p hvordan en kvinde vil have det. Han kan noget med sine hænder og tunge, som jeg slet ikke har oplevet fra andre flirts eller min eks. Måske mænd først virkelig lærer alt om sex ved at være i et ægteskab over mange år?

Da det hele er slut, kører han mig til hovedbanegården, og jeg tager et tog hjem.

Han foreslår at jeg bliver og overnatter, men det afslår jeg. Sidenhen skriver jeg en besked til ham (orker ikke at oldschool ringe og forklare), og fortæller, at han ikke virker fuldt ud på, og at jeg ikke kan se, hvad det skal føre med sig.

Han fortæller mig, at han tror der kunne blive mere mellem os, dog ikke lige nu, da hans liv er fyldt med arbejde og sine børn. Personligt ville jeg gerne, at han havde tænkt mere over det, inden vi mødtes.

Jeg ved ikke hvor vi står idag, men måske jeg pludselig får et kald fra ham igen? Til den tid, er han måske klar til runde 2 med mig. Who knows. KH en fast læser her på Missgrey 😛

Se Også