Missgrey Pigerne - størrelsen eller gørelsen

udgivet:

HJÆLP: Hvad gør man, når sex bliver standard?

Kæreste læsere!

Endnu engang er jeg nået til et punkt, hvor jeg har brug for jeres hjælp!
Da jeg er en lidt tilbageholden pige, når det kommer til det intime, er jeg ikke den meste idefyldte pige, og jeg har derfor heller ingen idé om, hvad der skal ske af nye ting.

Vi har prøvet det meste, og jeg er bange for, at Mr. Grey på et tidspunkt kommer til at kede sig, specielt fordi han er en udfordrende type, og jeg selv gerne ser, at der til tider også skal ske nye ting..
Jeg kunne selvfølgelig altid søge råd hos mine MG piger, men nogle gange skal I læsere simpelthen også høres.

Hvornår bliver sex standard?

Jeg føler personligt, at sex bliver standard, når man næsten har en rutine! Og jeg føler lidt, at Mr. Grey og jeg måske lidt er begyndt at køre en rutine. Det starter med forspillet, som altid varierer, alt efter hvad vi har lyst til – så ridder jeg ham, så er der missionær og så slutter vi næsten altid af med en doggy, hvor han så ender med at komme, fordi det er den stilling han har det bedst med!

Jeg er bange for, at vi begge kommer til at kede os, og at det til sidst vil ende med at slå vores parforhold ihjel! Romantikken skal ind i det intime igen, og jeg vil så gerne finde på noget nyt eller bare prøve noget helt ukendt med Mr. Grey. Dog skal det lige siges, at analsex er et kæmpe no-go, og så faktisk hellere vil have standard.

Er det okay, at det er standard?

Der er jo selvfølgelig ikke noget forkert i, at det er blevet standard, det betyder jo bare, at vi er ved at falde til i en hverdag med hinanden – men det jeg er bange for, er at nyforelskelsen (honeymoon perioden) forsvinder, og at vi igen falder fra hinanden. Det ville nok være det værste der kunne ske, på trods af nogle af jer læsere, mener det modsatte 😉

Parforholdet vil på et tidspunkt glide ind i et hverdags lignende forhold, men det betyder jo ikke, at man bare skal lade sex blive hverdag også, man kan jo sagtens pifte det lidt op, og prøve lidt nye ting!
Og det har jeg simpelthen sat mig for, på trods af at jeg ofte også er tilbageholden.

Vi har prøvet at binde hinanden, nok mest mig der er blevet bundet.
Vi har prøvet 69’er, vi har prøvet med bind for øjnene, vi har prøvet en masse forskellige sex legetøj af, vi har prøvet hvor jeg tager styringen, hvor han tager styringen og endda også at lade ham komme ud over mig!

Så kæreste læsere, det er her I kommer ind i billedet! Hvad skal vi prøve af nye tiltag?!

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også