Swingerklubben

udgivet:

Historie fra swingerklubben (KINKY pirring og SEX)

Denne historie fra swingerklubben er skrevet af et anonymt par under synonymet: MR & MRS PIRRING.

Historie fra swingerklubben

Vi er et kærestepar midt i 40 erne, der mødtes igennem swingerklubben City Singers på Amager. Vores primære indgang til sex, var vanilje sex, med dyb intensitet, mange kys og en masse kæleri. Vi havde hver for sig afprøvet/oplevet andre lege og fundet noget spændende og andet afskrækkende. Derfor tog vi hinanden i hånden og fandt vores egen vej igennem sexens spændende univers.

Vi har oplevet meget igennem swingerklubben med partnerbytte og trekanter. Nogle dele har været: Det gør vi igen, for det var fedt. Andet har krævet lange snakke om, hvad vi fik ud af legen og hele oplevelsen. Det helt vildt fede da vi kombinerede kæleriet med let BDSM og skabte det vi kalder Pirring. Det har ændret vores sexliv fuldstændigt, for vi kan ikke lade være med at lave lidt pirring selv om det ”kun er et almindeligt” samleje, vi har gang i.

historie fra swingerklubben

Pirring – den lette vej til BDSM 

Velkommen til vores blog. Vi er Mr & Mrs Pirring og igennem denne historie fra swingerklubben, vil vi fortælle om vores meget forsigtige vej til BDSM-lege. Vi har den holdning, at vi kun udøver de elementer, som vi begge synes er dejlige, og som vi begge tænder på. For os er BDSM noget vi udforsker sammen, fordi vi begge finder det interessant og pirrende. Eksempelvis kalder vi ikke hinanden nedværdigende navne, som nogle forbinder med dominans.

Vi har som nævnt dannet par, siden vi mødtes i City Swingers. Det skal lige nævnes, at en swingerklub som City swingers er et vidunderligt sted at komme, man møder meget åbne og søde mennesker. Man kan snakke om alt med alle og man føler sig ekstremt velkommen. Ja man kan selvfølgelig dyrke sex, men det er altid under sikre forhold og med beskyttelse.

Vi blev ret tændte på hinanden og havde skøn vaniljesex med dyb intensitet. Så det meget naturlige og svære skete: Vi blev kærester. Hvilket er dejligt. Dog også svært med en hobby som inkluderer sikker 1-1 sex med forskellige partnere. Vi havde hver sin baggrund indenfor netop dette sexunivers, hvor Mrs Pirring havde prøvet at lege hårde lege med smæk i klubben, og Mr Pirring slet ikke var til den slags.

At være kærester og have forskellige lyster

Det er faktisk ret svært at være kærester og have forskellige lyster, for hvordan adskiller man tingende, skal hun undvære, skal han presses. Had gør man lige? Vi valgte at lade en stand in klare den del med smæk, og vi begyndte på samme tid at lege med pirring af sanserne, som Mr. Pirring havde prøvet med en pige fra klubben.

De lege involverede binding af hænder, blindfold, stående sex log at lege på BDSM korset i klubben. Det var meget langt over Mrs. Pirrings grænse, så hvad nu? Vi snakkede meget om det hele, og aftalte at starte med et blindfold liggende i sengen derhjemme. På denne måde var vi i trygge rammer og tog en ting ad gangen.

Vores første forsøg med pirring

Mrs. Pirring lå på ryggen med hænderne over hovedet og var helt nøgen med blindfold. Mr. Pirring havde brugt meget tid på at planlægge, hvordan han blidt skulle forkæle sin dejlige kæreste uden at presse hende. Så han satte sig på knæ mellem hendes ben og begyndte at kæle for hendes ben, nede fra fødderne og op til skødet, men uden at røre selve skødet. Først på ydersiden, så på oversiden af låret og til slut indersiden.

Med ganske langsomme bevægelser. Skiftevis med 1 finger, så med 2-3 fingre og med hele hånden. Blide bevægelser, ganske langsomt og kun i retning mod skødet. Han lænede sig ind over hende og begyndte med venstre hånd at glide ned over huden: Fra håndleddet, ned af armen og over langs halsen. Hånden fortsætter ned mellem brysterne og ned over maven, hele tiden mod skødet, men uden at rører.

Køb dit eget blindfold her: Satin deluxe blindfoldswingerklubben

Mr. Pirrings spil

Mr. Pirring nød at gentage bevægelserne skiftevis på højre og venstre side af kroppen. Altid fra håndeledet og ned mod skødet. Eller fra fødderne og opad. For hver eneste tur kører han tættere og tættere på skødet og brystvorten.

Langsomt gik han tættere og tættere på skødet. Begyndte at kører fingrene der hvor trussekanten ville være, og hele tiden mod skødet. Når brysterne passeres, kan han sagtens finde på at intensivere pirringen ved at kører rundt om brystet og bare strejfe det let. Ligeledes gør han bevægelserne kortere så man ikke altid starter nede ved fødder eller hænder, men måske fokusere på brystet med lette bevægelser ned over brystvorten uden at standse.

Alle disse bevægelser Mr. Pirring laver sender energi og lyst i den retning som hænderne føres. Hvilket betyder en opbygget energi direkte ned i skødet på Mrs. Pirring. Ganske let kan fingrene føres fra maven og ned over klit og skede, hvorefter de fortsætter opad langs den trussekant, der ikke er der.

Mr. Pirring holder Mrs. Pirring i skak

Efter lidt pirring var vi desværre nødt til at stoppe legen kortvarigt, for Mrs. Pirring havde svært ved at holde fingrende for sig selv. Så Mr. Pirring fandt snoren frem. Men af hensyn til Mrs. Pirrings grænser, lavede han en stor løs løkke om hvert håndled, så hun let kunne trække hånden fri. Snoren er der faktisk kun til at minde Mrs. Pirring om at hun skal nyde legen og ikke pille.

Mr. Pirring fortsætte stille og roligt, med at kæle for Mrs. Pirrings dejlige krop. Hun nød tydeligt at han går tættere på de dejlige steder, men aldrig blev der længe nok. Skiftevis intensiverede han pirringen på de lækre steder. Mr. Pirring kyssede sig ned fra halsen over brystet og sugede vorten ind i munden, inden turen gik videre ned ad mod skødet. Dette gentog han flere gange mens hænderne skiftevis kælede opad lårets inderside. Mr. Pirring var i drille humør, og lod en enkelt finger glide ned over klitten og ned over skedeåbningen. Ganske langsomt, og samme retning igen og igen.

Køb din egen bondage snor her: Doc Johnson bondage rope

historie fra swingerklubbenSvært ved at ligge stille

Mrs. Pirring havde meget svært ved at ligge stille, men nød det ganske tydeligt. Mr. Pirring lagde sig mellem hendes skønne ben og slikkede let på klitten, men hans ivrige hænder kælede fra brysterne og ned mod skødet. Nu var Mrs. Pirring tæt på at komme, men hun måtte ikke komme endnu. Mr. Pirring stoppede legen og fortsatte stille og roligt med at kæle for mave og bryster. Langsomt, og blidt slikkede han videre, men stoppede hendes ønske om at komme. Den drillende leg blev ved lidt længere og Mrs. Pirring var mere end klar til at komme, og Mr. Pirring var ret tændt på at glide ind i hende. Så legen sluttede i et skønt samleje hvor Mrs. Pirring fik en meget kraftigere orgasme, end hun før har prøvet.

Er du vild med at læse en historie fra swingerklubben? LÆS også: Sådan er det at være på swingerklub part 1

Status efter første gang med pirring

Mr. Pirring nød rollen som blid dominant og var helt klar på mere. Måden som Mrs. Pirring blev ”bundet” gjorde at hun faktisk nød det rigtig meget og følte sig tryg ved at være lidt fastgjort. Delen med at binde har været meget svær at overvinde, for det er tab friheden og det er ret grænse overskridende. Specielt når synes også er fjernet, men de løse løkker var et godt step på vejen med at blive bundet rigtigt

Vores anden gang med pirring

Mrs. Pirring ligger nøgen på sengen og ser meget dejlig ud. De løse løkker er på plads og holder hende lidt i ro. Blindfoldet er også på plads, vi er klar. Men Mr. Pirring har flere overraskelser i vente, for han har fundet et par lækre bløde genstande som skal pirre den skønne krop.

Mr. Pirring lader hende blive i troen og begynder berøringerne med hænderne, som hun forventer. Efter lidt tid kommer det første bløde udstyr med i legen: Et af Mrs. Pirrings lækre silketørklæder. Det trækkes let over huden. Det bruges både til at glide mellem brysterne, ned langs armen og over maven. Specielt maven er følsomt og en nydelses spreder. Igen holder Mr. Pirring fast i bevægelserne ned mod skødet, så energien bliver sendt derned. For at intensivere legen, lægges tørklædet over brysterne og der kæles for brysterne igennem tørklædet. Det tænder Mrs. Pirring rigtig meget, og hun vrider sig af velvære.

Den næste ting som Mr. Pirring finder frem er et meget grimt plys brille etui fra Tiger. Men det er skønt at mærke på huden. Mr. Pirring stikker fingrene ind i etuiet og bruger det som en plyshandske. Igen med de ganske langsomme bevægelser i retning af skødet. Mrs. Pirring har en perfekt højde, for når Mr. Pirring sidder på siden af hende kan han pirre både ben og overkrop med en hånd hvert sted. Plys etuiet kørers rundt om halsen, men den anden hånd leger mellem Mrs. Pirrings ben.

Brug også en pirrings fjer til at tease din partner med: Tease feather

swingerklubbenFlere redskaber bliver en del af legen

Igen er orgasme et fy-ord. Hun må ikke bare komme. Orgasmen skal bygges op. Den tredje ting Mr. Pirring finder frem er en Flogger (pisk med mange snerte/snore). Men det er ikke for at slå, men for at forkæle. Langsomt trækkes Floggerens spidser hen over huden på Mrs. Pirring. Helt ude fra håndfladen og ned mellem brysterne. Igen fra fødderne og op mod skøddet. Snerterne på Floggeren er dejligt bløde og får lov til blidt at danse på Mrs. Pirrings bryst. Ingen smerte eller slag, der nærmest duppes med Flogger snerterne.

Mr. Pirring ser hvordan Mrs. Pirring nærmest smelter væk i nydelsen. Mr. Pirring skubber til sin grænse ved ganske let at daske med Floggeren på armen. Det er slet ikke et slag, men mere en let bevægelse, hvor Floggeren støder ind i armen og bøjer af. Mr. Pirring fortsætter fra den anden side af armen med endnu et let dask Floggeren. Daskene fortsætter ned af armen mod skødet. Mrs. Pirring stønner af nydelse og er tydeligt tændt af legen. Mr. Pirring begynder at nyde den rolle med at slå og dominere. Men det skyldes, at han selv styrer slagets gang og ikke skal følge en planlagt rolle.

Køb din egen Flogger her: ZADO læder Flogger historie fra swingerklubben

Den første sprøjteorgasme

Mr. Pirring starter ved fødderne og dasker sig opad mrs. Pirring ben. Lader Floggeren duppe i skødet. Fortsætter med sine blide duppen på brysterne og ned over maven. Lader fingrene lege i skødet. Pirre hende til det yderste og stopper så. Lader hende ligge frustreret og varm. Mr. Pirring har været i køkkenet og hente legetøj. En kold metal-spiseske og et glas vand.

Den kolde ske glider ned langs halsen og ned mellem brysterne. Den stopper i skødet. Mrs. Pirring stivner over den kolde følelse, men nydelsen er bestemt ikke væk. Mr. Pirring gnider på klitten, mens han forkæler skiftevis højre og venstre bryst med plys etuiet. Hele tiden trækker han hendes orgasme til det yderste, og stopper. Efter flere gange til grænsen kommer Mrs. Pirring i sin første sprøjte orgasme.

Status på andet forsøg med pirring

Mrs. Pirring fik sin første sprøjteorgasme og tændte rigtig meget på at blive bundet. Mr. Pirring er blevet ret vild med at lege blidt med Floggeren uden at lave smerte. For en Flogger er faktisk ret lækker at pirre med.

“Til næste gang skal vi have mere legetøj og vådligger lagen med.”

Mrs. Pirring vil meget gerne have pirringen suppleret med små slag, der giver røde baller, hvilket er en udfordring for Mr. Pirring. Men han elsker sin kæreste meget, og træner i smug på en sofapude, så Flogger slagene rammer samme sted, men uden at slå hårdt.

10 gode tips til pirring

 1. Lav altid dine bevægelser gå ned på kroppen, da det sender energien direkte ned i skødet.
 2. Skift mellem de blide bevægelser på kroppen og ingen berøring overhovedet. Man kan sige, at det skal kører i 8-taller: Først hele kroppen, så til de frække steder og så tilbage til hele kroppen, indtil hun kommer.
 3. Kroppen er en stor nydelseszone, væk hele kroppen og ikke kun skødet, det giver meget større nydelse og en meget bedre orgasme.
 4. Hun må ikke komme for tidligt, hold hendes orgasme tilbage, så længe som muligt, her kan pigen hjælpe og fortælle, hvor der skal stoppes.
 5. Brug bløde ting fra hverdagen til at forkæle med, som tørklæder, plys-ting eller lignende.
 6. Piske kan bruges til at forkæle med, uden der slås, spidserne kilder rigtig dejligt.
 7. Berøring/forkælelse med kolde ting som en ske er dejlig afveksling, når man har varmet huden op.
 8. Løse løkker om håndleddet, kan give hende følelsen af at være fastgjort uden egentlig at være fanget.
 9. Næste skridt til binding er at holde hende fast med dine hænder mens I sexer, men aftal det først.
 10. Snak om hvad var der var godt/skidt, samt om hvilke dele I vil have mere af. Kommunikation er nøglen til et godt sexliv.

Denne historie fra swingerklubben er skrevet af Mr. and Mrs. Pirring

Nysgerrig på swingerklub?

Skab din egen historie fra swingerklubben: Prøv vores swingerklub udfordring på Missgreyclub.dk, hvor du kan lære mere om:

 • Hvordan du åbner dialogen med din partner
 • Hvad I skal vide, inden I tager afsted
 • Hvordan I forbereder jer 
 • En guide til hvordan I får en god oplevelse 

Læs mere om Missgreyclub.dk her 

Har du din egen historie fra swingerklubben, som du gerne vil dele med Missgrey, er du velkommen til at sende den til os![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_14 category_id=”2969″ limit=”3″ td_ajax_preloading=”preload_all” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Se Også